9 hónaposnak mézzel, citrommal édesíthetem a teáját?
Citrusfélét és mézet 1 éves kor alatt nem adunk. De egyébként sem kell ízesíeni a teát, ha már annyira azt szeretnél neki adni. Idő előtt ne rontsd el a kicsi fogait. Felesleges hozzászoktatni a cukros, édes italokhoz.
Betegség megelőzésre legjobb az anyatej, ha még szopizik, Cebion csepp és homeós szerek, oscillococsinum, ehinácia.
Nekem a védőnő a citrusokat és a déli gyümölcsöket 8 hónapos kortól javasolta. De pl. van olyan babatea, ami 6 hónapos kortól van, és narancsos-citromos. Szóval azt adhatod nyugodtan.
A mézzel még én is várnék.
figyelj, a méz nem egészséges egy ilyen pici babának, hacsak a tüdőgyulladást nem tartod annak. a botulizmus nem játék, nagyon veszélyes, semmi esetre se adj mézet.
a citrom meg olyan, hogy neked kell elndöntened merre billen a mérleg nyelve, én 10 hónaposan adtam előszőr, de inkább cebiont kapott még tavaly télen
21:15-ösnek:
A méz nem okoz fogszuvasodást, pont fordítva, meggátolja azt. Én mézről beszélek. Csak mert te cukorról, meg fogszuvasodásról. És nem akarok neki mindenképpen teát adni, eddig megitta a vizet. Mert meleg volt, mert nyár volt. Most, hogy hideg van, nem issza, és keményet kakil, kell neki a folyadék. Ezért gondoltam, hogy lehet megissza a teát, és akkor már legyen egészséges is, mézzel, meg citrommal.
Akkor még várok ezekkel. Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!