Másnak is javasolta már a védőnő a hozzátáplálás elkezdését 3 hónaposan?
Figyelt kérdés
Nincs elég tejem, eddig csak azt kapott, most viszont már pótolni kell tápszerrel.Én is úgy vagyok vele, hogy inkább főzeléket egyen, mint mesterséges tápot, de ezt a nézetet csak nagyon kevesen osztják, a védőnő viszont maga javasolta.Persze más a helyzet akkor, ha valaki tud szoptatni.2010. febr. 22. 15:59
21/21 anonim válasza:
értem! és sajnálom! de most nem egy 6hetes babáról van szó, hanem egy 3 hónaposról!
Tényleg nem feszültséget akarok kelteni, de tudod milyen rossz amikor felteszel egy kérdést, és tapasztalt anyukák véleményére vagy kíváncsi, de nem segítséget kapsz, hanem egyből lehurrognak és kioktatnak..
Örüljön az az anyuka akinek van teje és tud szoptatni! De gondoljon bele, milyen az amikor valaki nem tud és tápszereznie kell a gyerekét...ROHADT SZAR érzés..és akkor már inkább adok neki gyümölcsöt meg zöldséget mint azt a ....:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!