Másnak is javasolta már a védőnő a hozzátáplálás elkezdését 3 hónaposan?
Nem. nekem pont kifejezetten azt mondta a védőnő meg a gyerekdoki is, hogy ha nincs is elég tejem, akkor si tápszert adjak és 4 hósan kezdjem a hozzátápit.
A kezdetektől tápis babáknak is ezt javasolják.
Nincs még 3 hósan megérve az emésztőrendszerük a rendes ételre szerintem.
Pár nap alatt felfújta a tápszer?? ilyet még nem is hallottam...
régen dohányoztak is anyáink környezetében mikor terhesek voltak meg mikor gyerekek voltak körülöttük, mégsem gondoljuk már azt hogy ez jó...fejlődés is van a világon.
Egyébként meg mindenki úgy táplálja a gyereket ahogy akarja, csak szerintem a védőnőnek nem ezt a nézetet kéne még jól meg is erősítenie az anyákban...
Hacsak nem 30 éve végzett védőnőként...
Szia!
Én a Sinlakot adnám, ha nem akarod a tápit.
3 hósan még nincs felkészűlve a pocija a főzelékekre, egyébként is gyümivel szoktuk kezdeni, legalább is szerencsésebb.
De, végül is, persze Te döntesz, Én vagy tápi egy jobb fajta vagy a Sinlak mellett szavazok!
Akkor én ellenpélda vagyok:)
3hós volt a kisfiam és elkeztem neki az almát,majd szépen lassan a többi gyümit!most 5hónapos és a főzelékeket is szereti, de a gyümit imádja!!nyugodtan kezd el!!!!!semmi baja nem lesz!!!üdv 5hós fiú anyukája
előző
fiammal elkezdtem 3 hónaposan hogy attól, vagy mástól, de ekcémás lett, 10 éves és még szenvedünk vele.
Végül 21 hónapig szopott.
Elavult gondolkodásra vall a védőnő részéről ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!