Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is javasolta már a...

Másnak is javasolta már a védőnő a hozzátáplálás elkezdését 3 hónaposan?

Figyelt kérdés
Nincs elég tejem, eddig csak azt kapott, most viszont már pótolni kell tápszerrel.Én is úgy vagyok vele, hogy inkább főzeléket egyen, mint mesterséges tápot, de ezt a nézetet csak nagyon kevesen osztják, a védőnő viszont maga javasolta.Persze más a helyzet akkor, ha valaki tud szoptatni.
2010. febr. 22. 15:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy nemcsak én gondolom így,hogy korai...
2010. febr. 22. 16:55
 12/21 anonim ***** válasza:
69%

Mekkora herce hurca ez az egész hozzátáplálós dolog.

3 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, mindenki úgy eteti a gyereket ahogy akarja. A mi védőnőnk mindenben segített, nem gyöpös 40es csak azért mert már nem frissen végzett védőnő, több gyerekes anyuka és igenis különb tanácsokat tud adni mint az akinek egy gyereke sincs. Nem is értem hogy lehet az védőnő. Miért hiszi mindenki azt hogy ha már valaki nem a 20as 30as éveiben jár akkor az már túlkoros és nem tud a korral haladni? Azt mondják itt sokan hogy mert nem fejlődnek, holott ők ragadnak le ezeknél a dolgoknál és ők nem fejlődnek mert mint a lovak szemellenzősek. Ez csak a véleményem, akinek nem inge ugye...

Na szóval 1 éves a lányom, 3 hónaposan kezdtem gyümölccsel, majd jött a főzelék és a húsos főzelék.

2010. febr. 22. 17:25
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, a babák bálrendszer 3 hónapósan még nics megérve a hozzátáplálásra, tök mindegy hány éves a védőnő.
2010. febr. 22. 17:40
 14/21 anonim ***** válasza:
30%
Nem azért hiszem, hogy nem tud a korral haladni mert nem 20-as 30-as, hanem azért mert a táplálás elvei már rég nem ezek hogy 2-3 hónaposan, meg minél előbb etessük a babát. Ez nem függ a korától, hanem a nézetei elavultak, nem a védőnő maga. Vallhatja valaki ezt az elvet 30 éves védőnőként is, akkor se lesz igaza:)
2010. febr. 22. 20:11
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem szégyen az, hogy amit 10-20-30 évvel ezelőtt vallottak, az már nem állja meg a helyét! A tudomány fejlődik, ezzel mindenki tisztában van. Senki nem gondolja begyöpösödöttnek az idősebbeket, de nekik is el kell fogadniuk, hogy ma már tudnak olyan dolgokat is, amiket az "ő idejükben" még nem lehetett tudni. Spock könyve is tényleg jó, de én is olvastam benne olyanokat, amik már azóta tudományosan meg vannak cáfolva (pl. újszülött hőszabályozása stb.). Persze, hogy akkor is felnőttek a gyerekek, de mégis magasabb volt a betegség aránya, halálozás stb.
2010. febr. 22. 21:13
 16/21 anonim ***** válasza:

Én is 3 hónaposan kezdtem gyümivel, de nagyon kis adagokat eszik.

nekünk védőnő+ gyermekorvos tanácsolta..semmi baja

:):)

2010. febr. 22. 21:24
 17/21 anonim ***** válasza:
Még idáig... :-/
2010. febr. 23. 09:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Kedves Anyukák!!!!

Ha meg baja lesz a babámnak , az enyémnek lesz baja, nem pedig a tiéteknek!!!!

Miért kell mindenkit kioktatni?? próbáljunk meg a kérdésre válaszolni , ne pedig egyből oktatást tartani! Gondolom Ti sem szeretitek ha kioktatnak benneteket.

A másik fele meg járjatok utána benneteket régen mivel etetett anyukát! És???? Itt vagytok???

Anyuka!! Te meg csak és kizárólag a megérzéseidre hallgass!!

2010. febr. 23. 09:24
 19/21 anonim ***** válasza:
*anyukád
2010. febr. 23. 09:26
 20/21 anonim ***** válasza:

Itt vagyunk, csak a párom ekcémás, az egyik ikerhugomnak meg lisztérzékenysége volt, szerencsére kinőtte.

Ő 6 hetesen már krumli-répát evett.

Talán mégsem volt annyira jó.

2010. febr. 23. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!