Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam 10 hetes, hason nem...

Kisfiam 10 hetes, hason nem szeret aludni, mindig háton alszik, csak az egyik irányba forditja a kis fejét és sajnos már látszik is a fejecskéjén hátul. Valami ötletetek, hogy mit csináljak vele? Járt igy valaki a babájával? Sokáig meglátszott neki?

Figyelt kérdés
Próbáltam már kitámasztani neki pelussal,de akkor is visszaforditja.Ha pedig hasra teszem akkor 2 percen belül háton van.
2010. febr. 22. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Ajánlom a lovenest elnevezésű párnát, erre van kitalálva.. 4 hós korig ajánlják, a Teszveszen néha fillérekért be lehet szerezni, de a boltban sem vészem az ára, újonnan 2500.- azt hiszem. Neten is rá tudsz keresni. Üdv
2010. febr. 22. 13:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Fektesd a babát a másik oldalra. És cserélgesd is hetente. Így ha beszélsz hozzá úgyis oda fogja fordítani feléd a fejét. Nekem is megszokta az egyik oldalt. Akkor mondta anyum, hogy hetente kell cserélgetni. Azóta nincs gond. Egyébként az én babám sem alszik hason, de nem is szeretném. Te is csak napközben, ha ott vagy mellette akkor tedd hasra.
2010. febr. 22. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!