Karban altatod 6 hónapnál idösebb babád?
Figyelt kérdés
Èn igen, nagyon megszokta a babám, ha leteszem az ágyba úgy nem tud elaludni. Probáljam rászoktatni, vagy késöbb magátol sikerül majd neki az ágyban is elaludni?2010. febr. 22. 10:26
1/4 anonim válasza:
6,5 hónapos a kislányom, 9kg és 70cm, nem kis baba, napköze ölbe altatom, este pedig az ágyon alszik el apa és köztem:)
2/4 anonim válasza:
Szia! 9hónapos a kisfiam, és napközben ölben altatom. De szerencsére max 2perc alatt már alszik is. este egyedül alszik a kiságyban, nem kellek hozzá. Most olyan 9 kg.
3/4 anonim válasza:
6 és fél hós babám 8és fél kiló, 4 hónapos kora óta nem altatom ringatva, akkor úgy beállta a derekam a ringatástól, hogy nem tudtam tovább úgy altatni. Három nap és minimális sírás mellett szokott rá az ágyban alvásra, azóta ott alszik. Sztem később nehezebb átszoktatni.
4/4 anonim válasza:
11 hónapos a lányom. 2 hónapos kora óta nem altatgatom, akkor a suttogós felvesz-letesszel 1 hét alatt megtanítottam magától elaludni, azóta ez így van. nappal 1-2x alszik, ha dörzsöli a szemét, már rakom is le, alszik.
este a 3 deci tápszere után 7kor lerakom, 3 perc múlva alszik (sírás nélkül), és reggel 9-kor ébred. örülök, hogy ezt a módszert választottam, és még időben, úgy olvastam, hogy később már nem válik be. több, mint 10 kiló a gyerek, én már nem bírnám hosszútávon cipelni.
szerintem most már csak úgy fogod tudni megtanítani, ha sírni hagyod. :( tudom, az meg nagyon rossz. de hátha ír valaki valami okosat, akinek ilyenkor sikerült leszoktatnia az altatgatásról a babáját valami kíméletesebb módszerrel.
noj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!