Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinálnátok a helyemben,5...

Mit csinálnátok a helyemben,5 hós lesz jövőhéten a lányom, nagyon kevés már a tejem neki, tápszert adjak neki, v. kezdjem hozzátáplálni?

Figyelt kérdés

Egyszerüen már akármit csinálok,nem növekszik a tej mennyisége,2 óránként eszik,de szegény csak rángatja a cicit sokszor mert nem jön neki már úgy a tej.

Kavarjak be neki 6 hós koráig a tápszerrel,majd álljunk le a tápszerről és kezdjem el a kajákat? (gyümi, főzi)?

Most 71 cm és 7600 gramm.

2010. febr. 22. 09:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy nekem valahogy olyan a mellem,hogy nem lehet fejni rendesen, már próbálta még a fiam mikor pici volt a la lechés szakértő is,de nem jön úgy belőle szinte semmi, se mellszívóval, se kézzel.

Pedig van benne tej, de nem íbrom lefejni, 20 perc alatt kb.40 ml ha lejön...nem beszélve arról hogy nem tudom ezt most megcsinálni hogy óránként 20 percet fejek, mert segítségem nincs, és a nagyobb gyerkőcnek meg nem mondhatom hogy na anya most napokig fejegetni fog kisfiam, vagy szoptatni te meg lásd el magad:))(jó ezt most így sarkítva írom).

2010. febr. 22. 12:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Homeós golyók? Nekem eleinte ezek voltak jók, később meg FLP-s fehérje shake-et ittam, az segített.

Elég folyadékot iszol? Mondanám, hogy etess kétóránként vagy ritkábban, de akkor félidőnél fejd le, de ahogy látom, ezen már túl vagy.

Gyerekorvos mit mond?

Én úgy tudom, hogy valameddig mindenképpen kell anyatejpótló tápszer (egy éves korig talán), de ezt orvossal kell megbeszélni, felíratni. Attól, hogy eszik mást, nem lehet elhagyni még sem a tejet, sem a tápot, én így tudom. Azért gondolom, mert 9 hónapos lesz mostanában a lányom, és napi 3x kell legyen tejes étkezés, ezt mondta az orvosunk.

Szóval szerintem ezt mindenképpen beszéld meg a gyerekorvossal.

2010. febr. 22. 13:05
 13/13 A kérdező kommentje:

Homeós golyók semmit se használnak nekem...:( ittam szoptatós teát (de baromira görcsöl tőle az egyébként nem hasfájós lányom hasa) szedtem a more milket, azontúl hogy marha drága nem látok változást.

Azt tudom h nyilván nem pihenek eleget hozzá, a gyerekdokit írtam előbb,hogy véleménye szerint jó dagi a lány így is és nem kell neki tápi hanem adjam a gyümölcsöt fokozatosan és maradjon a szopi mellette és azt mondta idézem " Nem baj,ha most nem gyarapodik ilyen őrült iramban tovább, mert ugye nem akarunk elhízott csecsemőt?"...:(

2010. febr. 22. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!