Engednetek ezt? Mennyire toleralnatok?
Ne félj tőle, és mondd el, hogy te nem engeded és kész. Fúúú, de utálom az ilyen erőszakos embereket!
A férjed mit mond?
Talán ha ő sem engedné...
Nehogy már ő mondja meg mit lehet és mit nem...
Én kutyabolond vagyok, két kisebb kutyával élünk egyszobás lakásban, ágybafekvős, kanapérafeljöhetős kutyák voltak. Már a terhesség alatt kiparancsoltuk őket az ágyból, és a nőgyógyász a lelkemre kötötte, hogy legalább hat hétig szeparáljuk őket. A lányom már négy hónapos, de még mindig nagyon ügyelek a higiéniára, tényleg csak annyit engedek, hogy megszagolják. Majd ha kicsit megacélosodik az immunrendszere, akkor én is megengedőbb leszek.
Ésszel is lehet ám szeretni a kutyákat...
Utolsó! Végre egy értelmes ember, aki fel bírja fogni - ahogy te írtad - "kutyabolondként", hogy ha gyerek születik, ésszel kell gondolkozni! Egy tegnapi kérdésnél (ahol korababát hörcsög, papagáj, macska, kutya mellé akarnak vinni) írtam kb ugyanezt, de úgy le lettem pontozva, mint a sz#r és többek között én voltam az "idióta"...
Úgyhogy felüdülés volt olvasni a hozzászólásod! Köszönöm!
Bocsi az offért,korábban már válaszoltam! :)
Állatmentő vagyok, 5 macskám, 1 kutyám van, de amikor hazahoztuk a gyereket a kórházból, nem mehetett be a babaszobába egy állat sem, fokozottan figyeltünk a higiéniára.
Állítsátok le az anyóst.
Velem újszülött korom óta együtt aludt a németjuhászunk, és bárki jött a közelembe, felugrott, és érezhetően nem tetszett neki.
Soha nem bántott, y évesen a hátán lovagoltam, a szőrébe kapaszkdova tanultam járni, stb. :)
Plusz a macska is állandó társam volt, farkát rágcsáltam (szegény), simogattam...
Szóval túlreagálod, de a te babád, neked kell döntened.
15-ös vagyok (a kutyabolond).
Nekem azért is fura az anyósod, mert az én tágabb családomban mindenkinek van egy-két kutyája, és a baráti körben is. Mégis mindenkinek tök alap, hogy a gyerekhez csak kézmosás után nyúlunk, és nem tapizzuk a kutyákat akkor, amikor babázunk.
Megértem, hogy nem örülsz a hozzáállásának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!