Semmi különösebb oka nincs, csak a nagyi szeretné. Maximálisan megbízom benne, de olyan döntésképtelen vagyok, mert persze a pihenés nekünk jól esne, de mégis kicsit korainak érzem. Sajnos gyógyszerszedés miatt nem szoptathatok egyáltalán, tehát ez nem akadálya.
Simán. Ennyi idősen még nincs személyhez kötődés, bárkinek örülnek, aki barátságos velük (és enni ad, pelenkát cserél, babusgatja).
A környezetváltozásra egyes babák érzékenyebbek, esetleg ez lehet gond. Olyan módon nem oldható meg, hogy a nagyi alszik nálatok, ti pedig elmentek valahová? Hotel, stb?
2014. júl. 25. 07:41
2/20 anonim válasza:
Én elég rugalmas vagyok, már 1-2hetesen is vittem Őt minden hová, de itt nem arról van szó hogy megbízol e a nagyiban.Gondolom maximálisan el tudja látni stb.De a picinek éppen elég volt idáig megszokni a hangokat, fényeket, illatokat és végre talán érzi hogy melyik az otthona, anya, apa hangja.Azért hogy pihenjek nem altatnám a mamànál egy percig sem tudnék emiatt kikapcsolódni.Ha már jól lát, nézegeti a játékokat, visszamosolyog akkor vinném.Most még nem!
2014. júl. 25. 07:43
3/20 Gabi86 válasza:
Miért ne aludhatna.én mondjuk nem bírnàm ki még most sem pedig màr 14 hós lesz lassan,de ha téged nem zavarna.akkor semmi akadàja
2014. júl. 25. 07:43
4/20 Gabi86 válasza:
Akadálya
2014. júl. 25. 07:44
5/20 anonim válasza:
Egy ekkora babának a saját kuckójára van szüksége, én nem vinném sehová. És szerintem az anyukája megszokott illatára is. Lesz még nagyobb, majd alszik ott később.
2014. júl. 25. 07:47
6/20 anonim válasza:
Attól függ. Ha a nagyi egészséges es felkel éjjel megetetni a babat, siman. Ha beteges, akkor nem hagynám.
2014. júl. 25. 07:49
7/20 anonim válasza:
6hetes babát nem engednék a nagyiéknál aludni. Még csak most bújt ki, neki még a megszokás a fontos, a te gyereked, nem a szüleidi.
2014. júl. 25. 07:58
8/20 anonim válasza:
Ha nincs "szüksége rád" gondolok itt a szoptatásra akkor nincs akadálya! :)
Nekem a kisfiam ennyi idősen sajnos már tápszeres volt! Egyik hétvégén anyukám felvetette hogy ott aludhat e a kicsi nehezen de bele mentem! Mára két éves múlt és havi 1 hétvége az anyukámé! És semmi felé "törést" nem szenvedett a kicsi lelke!! :)
Szóval szerintem sima ügy! :)
2014. júl. 25. 08:08
9/20 anonim válasza:
Nem. Szerintem még nagyon pici. A saját kuckóját meg a napirendet még most szokja meg, pihensz majd később, most még szerintem nincs is igazán mit.
2014. júl. 25. 08:29
10/20 anonim válasza:
Ha nincs különösebb oka én még várnék ezzel. Csak mert a nagyi szeretné, az szerintem nem ok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!