Szerintetek mennyire ajánlott az 5 hónapos kisfiammal sátrazni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 25. 17:09
1/14 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kellene
4/14 anonim válasza:
Semennyire. Én is inkább jövőre vinném, vagy inkább 2 év múlva.
5/14 anonim válasza:
Én nagyon "laza" vagyok, vagány, sátraztunk is a gyerekekkel (4 van), a legkisebb még 4 éves sem volt első alkalommal. 5 hónapossal azért még én sem mennék, esetleg, ha van valami lakókocsis háttér rossz időre, ha mondjuk hirtelen leszakad az ég és lehűl az idő.
6/14 anonim válasza:
5-ös vagyok. hol sátraznátok, melyik országban, milyen évszakban (hónapban)?
7/14 anonim válasza:
Amikor mi sátraztunk, akkor a campingben sok egy év alatti baba volt. Voltak ott fél éves ikrek is sátorban. 1 hétig voltak ott
8/14 anonim válasza:
Én nem vinnék 5 hónapos babát sátrazni. Nem tudhatod milyen idő lesz, akkor ott a kullancsveszély, stb.
Voltam olyan időben sátorral fesztiválon még "lánykoromban" :D, hogy 39 fokos lázzal jöttem haza, végig zuhogott az eső. De az sem a legkellemesebb, ha nagyon meleg van és a befülledt sátorban kell aludni. Szerintem nem egy ilyen pici babának való.
9/14 A kérdező kommentje:
Itt magyarországon majd júliusban. Persze van szãllás is csak a férjem minden áron sátorozni szeretne
2015. ápr. 25. 18:39
10/14 anonim válasza:
8-nak üzenem:
1.) kullancs a városban is van, jó tudni. Édesanyám heti rendszerességgel szed kullancsot a macskáiból, pedig nem elhanyagolt részen laknak.
2.) Ahogy lemegy a nap, a sátor belseje abban a pillanatban lehűl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!