6 hónapos kortól ajánlott a bébikomp! Volt valaki, aki 6 hónaposan beletette a babáját a kompba? Sok rosszat hallok róla, de nem tudom eldönteni!
Nekünk ilyen volt (jumperoo):
Imádta a fiam. Rengeteget ugrált benne, volt, hogy el is aludt. Igaz drága, és kb 4 hónapig használtuk, viszont többért adtam el, mint amennyiért vettem.
Bébikompról én is csak rosszat hallottam, azt nem akartam semmiképpen használni.
Nem tudom, ki ajánlja, de a gyerekorvosok, ortopéd orvosok, neurológusok, gyógytornászok frászt kapnak tőle.
Amíg nem elég erős az izomzata, addig kifejezetten árt, terheli a gerincet, csípőt. Ezen kívül nem motiválja a babát a korának megfelelő mozgásra (kúszás, mászás), egész egyszerűen megtetszik neki.
Szerintem hagyd a bébikompot, és inkább az utazóágy.
Nálunk fixen a nappaliban van a járóka, ha teszek-veszek a konyhában egyedül is elvan benne néhány percig, kárt nem tud tenni se magában, se másban.
Én sem ajánlom a kompot,inkább pihenőszék,hordozó vagy akár a babakocsija is tökéletes erre a célra.
De lehet venni ilyen babacenternek nevezett játékot is ami hasonló mint a komp,de nincs kereke.Középen van és körbeforog az ülése ,az ülés körül pedig fejlesztő játékok vannak.
Ajánlott a fszt! Aztán majd mehetsz orvostól orvosig, hogy jaj, miért cásmpás a gyerek?!
Tedd járókába, bmeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!