Panelban élő anyukák! Nálatok ez hogy van? ( folyt. )
Mi a negyedik emeleten lakunk, és nincs lift. egyenlőre még nem esik nehezemre lépcsőzni, még csak 13 hetes terhes vagyok, viszont sok mindent szoktunk a netről rendelni, vagy csak alapból ha ajánlott levél jön, akkor nem jön fel a postás soha.
Csak felcsönget hogy jött valamim, és megyek le érte, ő pedig lent vár.
ez most nem nehéz, de ha meg lesz a baba nem szívesen fogom fent hagyni egyedül, akár arra a 2 percre se.
Az meg hogy cipeljem a babát le-fel az szerintem nem a legjobb megoldás.
Október végén fog születni, szóval télen még macerásabb lenne ráadni gyorsan valami melegebb ruhát,mert a lépcsőházba nincs fűtés.
Jóba vagyunk egyébként a postással, de nem tudom ez hogy működik. Mondhatom majd neki, hogy hozza fel a negyedikre a csomagot?
Nekem többször is volt, hogy nem hozta fel a csomagom a postás, pedig otthon voltam. Utána veszélyeztetett terhesként gyalogolhattam a postára az értesítővel, mert a férjem a posta zárása után ért csak haza.
No, írtam panaszlevelet a postának, kijött egy ügyintéző és elnézést kért, és tájékoztatott, hogy felhívták a postás figyelmét, hogy ne csinálja ezt többet - utána érdekes, mindig fel tudott jönni. Ezek alapján igen is kötelessége felvinni a csomagot, hiszen a panaszt kezelő hölgy is megerősített ebben. Írj te is panaszt :)
Szerintem kár ilyen hangnemben vitatkozni. Én azt tudom mondani, hogy a postásnak igenis fel kell jönnie, továbbá, h azért még aki a etről rendel, az sem rendel általában hetente többcsomagot, tehát ez nem mindennapos probléma.
Ahol mi élünk, a postás kint hagyja a biciklit az utcán a nagytáskábal nyilván nem cipeli föl A lépcsházban lakok pedig kint hagyjuk az ajto előtt a sáros cipőt, görkorit, még egy sem tünt el. Rossz lehet olyan helyen élni, ahol ennyire félni kell attol, h 5 perc alatt vki bemegy, de ez persze nem a válaszadok hibája. namindegy, az biztos, h számomra semmi nem olyan fontos, ami miatt a gyerekemet akárcsak egy percre is magára hagynám, és még mielőtt vki megkérdezi, hogy szoktam -e pisilni, igen, szoktam, de nyitva hagyom a fürdőszobaajtot. és nem érzem magam emiatt túlparázos anyának, sőt, azt sem érzem, hogy gátolva lennék a szabadságomban. Ha valaki mindenképpen le kell, h menjen, mégakár egy brzén, ezresért vásárolt kengurut is tarthat otthon erre a célra, zsupsz bele a gyerek és szevasz. Az én kislányom, a maga 80 centijével 11,5 hoaposan probált meg először kimászni a kiságybol. Szerintetek számítottam rá? Hát nem . Annak, h egy baba/kisgyerek saját magát sodorja bajba, sokkal nagyobb esélye van, mint egy betörőnek. nem szabad kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!