Panelban élő anyukák! Nem idegesít titeket, amikor VÉGRE elaludna délben a baba és akkor trappolnak lefelé vagy hangoskodnak a lépcsőházban? Csak nekem ilyen idegőrlő? Fel tudnám rúgni őket!
Jogos a kertesház is. Mamáéknál jönnek a mindenfélét árusító autók (tejes, jégkrémes és társai, nagy zenebonával).
Akkor megnyugodtam, hogy nem az én idegrendszeremmel vannak gondok. Megnyugtattatok, köszi :)
Nekem megszokták a gyerekek, az ütvefúrózást is átaludták. Ezekkel a zajokkal úgy vagyok, hogy ez van, bizonyos szintig el kell viselni és nem szabad felhúzni magam rajta. Mivel nem akarok tanyára költözni, valamennyit el kell viselnem belőle.
Úgyhogy én megszoktam. Egy van, ami miatt ölni tudnék, az a házaló ügynökök. Nálunk zárt a folyosó, láthatta, hogy ott a babakocsi az ajtó előtt, becsöngetett amikor a gyerekek aludtak, én kiintettem, hogy nem... Látta is, ennek ellenére amikor becsuktam az ajtót rátenyerelt a csengőre. Vadállatként tombolva rontottam ki, üvöltöttem mint az állat vele, szerencséje hogy mire kinyitottam a folyosón az ajtót eliszkolt, mert látta, hogy nekimegyek.
Még 4 évente a kopogtató cédulagyűjtőket rühellem. Ki is van írva, hogy ne zavarjanak, erre becsönget fürdetés időben. Ilyenkor simán előveszem a bunkó modoromat és azzal nyitok, hogy "olvasni nem tudsz????"
Szomszédokkal nagyon kedves vagyok, hozzám becsöngethet bármelyik mert annak van oka (elfogyott a tej, hátha van nálam egy pici, beázás van, emlékeztet hogy rovarirtás lesz, stb). Még az ütvefúrózást is elviselem, a becsöngető idegeneket nem tudom tolerálni a legkisebb mértékben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!