Panelban élő anyukák! Nem idegesít titeket, amikor VÉGRE elaludna délben a baba és akkor trappolnak lefelé vagy hangoskodnak a lépcsőházban? Csak nekem ilyen idegőrlő? Fel tudnám rúgni őket!
Emlékszem milyen rossz volt ilyen szempontból a panelban. A fölöttünk lakó öreg néninek kopogós gyógycipője volt és reggel 6-tól egész délelőtt folyamatosan fel-alá járkált, mint kiderült, minden nap takarított...
A másik lépcsőházban lakó falszomszédunk pedig csak úgy élvezte a szexet, ha artikulátlanul sikoltozott mellé és mivel ráadásul ketten vagy 300 kilót nyomtak a pasijával, remegtek a falak is az aktus közben :)
Jelenleg kertes házban élünk egy Bp. melletti kisvárosban. Én hülye azt hittem, hogy majd milyen csönd lesz. Aha, csak éppen a millió kutyát, a szárnyasokat és a kecskét-bárányt felejtettem ki a sorból! Annnyira jó érzés az, amikor a tartós kánikulában éjszaka végre sarkig tárhatod az ablakodat, hogy bejöjjön a hűvösebb levegő, erre elkezdenek ugatni a kutyák, a kakas pedig hajnali 3-kor már kukorékol...
Ja és szinte minden nap füvet nyírnak valahol, de a fűrészelés-flexelés-kalapálás is szinte mindennapos.
Mivel kevés az esély arra, hogy valaha tanyára költözünk, ezért nem zavar mert úgyis hozzászokik idővel a gyerek. Így is lett. Amikor nyaralni voltunk, a szobánk a lift mellett volt, esténként volt élő zene - a lányom mégis nagyon jókat aludt :-)
Amúgy pedig több mint valószínű, hogy te is felébresztettél már akaratlanul pár babát.
Kertes házban élünk, de úgy látszik, akkor én is idegbeteg vagyok.:) A férjem szerelt fel egy kapcsolót a csengőhöz, így amikor alszik a gyerek, csak fogom, és lekapcsolom a csengőt, lehet nyugodtan rátenyerelni!:D
A szomszéd kacsáit, libáit, kutyáit, és gyerekeit nem tudtam még kiiktatni... :D
Köszönöm a sok választ! Sosem suttogtunk. Sőt, amikor a falat átfúrták a gyerek mellett, ő akkor is aludt. De sajnos mostanában éberebben alszik, minden hirtelen, vagy hangos zajra felkel.
Tudom, hogy ez nem a más hibája, de azért idegesít, ha ne alussza ki magát, nyűgös, nem kell bemutatni.
Tudom, hogy nem áll meg az élet, mert alszik a gyerekem.
De: a lépcsőházban hangosan pofázást, röhögcsélést, trappolást sosem szerettem, bár régen nem a zaj miatt, hanem szimplán illetlenségnek tartom. Ugyanúgy, ahogy az utcán sem kiabálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!