Panelban élő anyukák! Nálatok ez hogy van? ( folyt. )
Mi a negyedik emeleten lakunk, és nincs lift. egyenlőre még nem esik nehezemre lépcsőzni, még csak 13 hetes terhes vagyok, viszont sok mindent szoktunk a netről rendelni, vagy csak alapból ha ajánlott levél jön, akkor nem jön fel a postás soha.
Csak felcsönget hogy jött valamim, és megyek le érte, ő pedig lent vár.
ez most nem nehéz, de ha meg lesz a baba nem szívesen fogom fent hagyni egyedül, akár arra a 2 percre se.
Az meg hogy cipeljem a babát le-fel az szerintem nem a legjobb megoldás.
Október végén fog születni, szóval télen még macerásabb lenne ráadni gyorsan valami melegebb ruhát,mert a lépcsőházba nincs fűtés.
Jóba vagyunk egyébként a postással, de nem tudom ez hogy működik. Mondhatom majd neki, hogy hozza fel a negyedikre a csomagot?
Utsó vagyok, lemaradt, hogy akkor fsza, hogy benn a baba, de te nem tudsz hozzá bejutni.
Vagy ne adj' isten elájulsz valamiért, más be sem tudna menni érte, csak, ha rátöri az ajtót (ha be tudja egyáltalán...)
A postásnak kutya kötelessége felmenni.
Ha nem megy,lehet jelenteni a központban ennyi.
Szerintem szólj neki amúgy szépen hogy babát vársz,és legyen már kedves felhozni ha jön valami.Max adsz neki egy kis inspirációt.😉
22-es vagyok,én soha nem hagytam magára a lakásban egyik gyerekemet sem.Volt hogy szoptattam mikor csengetett a postás pl.,na bumm mentem a postára másnap.
Én se viszem ki a szemetet sem ha az az ára hogy a gyerek egy mp-re is magára maradjon.
De nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!