Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ébrednek a babák egyre...

Miért ébrednek a babák egyre korábban?

Figyelt kérdés

Lányom régen elaludt akár fél 11-11-ig is, aztán állandó lett a 9-fél 10, majd a 8, és most már fél 7-7-kor fennt van , és nem alszik vissza...

Az a 10 nekem sokkal szimpatikusabb volt:-))))

Ja, amúgy 11 hetesek leszünk mindjárt

2008. aug. 28. 07:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát az én lányom még soha nem aludt 11-ig, pedig tudtam volna értékelni. 8 hónapja 6-kor kel és ebből a jó szokásából nem hajlandó lejebb adni!:-) Hál' istennek 8-9 között visszaalszik / most is / és meg tudok főzni. Szóval szerintem örülj neki, hogy a pici babád ilyen szépen aludt eddig és reménykedj, hogy ne akarjon még korábbi időpontban kelni.:-)
2008. aug. 28. 08:10
 2/3 anonim ***** válasza:
bocs...lejjebb
2008. aug. 28. 08:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Ahogy nő, egyre kevesebb az alvásigénye a babádnak és ő úgy látszik így oldja meg, hogy reggel kel korábban. Az én lányom eleinte 9-ig aludt, de éjjel, hajnalban is fenn volt, aztán egyre tolódott a hajnali felkelés, de már nem tudott sokáig visszaaludni. Ma pl. negyed 7-kor kelt (igaz hajnalban nem), de én örültem, mint majom a farkának. :)
2008. aug. 28. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!