17. hetes tápszeres babámnál már elkezdhetem a hozzátáplálást?
Figyelt kérdés
És ha igen akkor először almalével szeretném, de azt akkor ugye cumisüvegből kell?
Amúgy azt se nagyon értem,hogy a korát mi szerint számítjuk. Ő ápr.29-én kedden született. Én mindíg úgy számolom, hogy attól a keddtől a köv. keddig az egy hét. De ha meg ápr. 29-től aug. 29-ig számolom akkor a két dátum között kb. három hét az eltérés. Most akkor melyik a valós?
2008. aug. 27. 17:20
1/4 anonim válasza:
Szia!
Igen elkezdheted,én is almalével kezdtem,én kiskanálból
adtam neki először 3-4 kanállal és minden nap 1-2kanállal többet adtam neki.
2/4 anonim válasza:
Nyugodtan elkezdheted, de szerintem inkább kanállal add neki már csak azért is hogy szokja a kanalazást. A dátumról meg annyit, hogy a babád most 17 hetes azaz 4 hónapos. (Nem 4 hetes 1 hónap, kivéve a februárt ezért van az hogy a hét eltér a hónaptól.)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsokat. A dátummal kapcs. pedig akkor jól számoltam, ez a lényeg. Köszi mindenkinek.
2008. aug. 28. 07:00
4/4 anonim válasza:
Szia!
Az ember egy ideig hetekben számol, aztán pár hónap elteltével úgyis észrevétlenül áttér a hónapban kifejezett korra, úgy könnyebb...nem könnyebb azt számon tartani és mondani, hogy 4 hónapos, mint azt, hogy 17 hetes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!