Hogy csináljam? Most kezdtük a hozzátáplálást de. Gyümivel. Ezzel párhuzamosan elkezdhetem délben a fözit is?
Szia! Az én babám(4 hósan) elöször gyümit kapott délelött, nagyon hamar megevett belöle egy egész adagot. A főzelékkel kicsit bajban voltunk, mert csak gyümölccsel együtt tudtam adni. pl. alma-krumpli,s.répa-s.barack, cékla-alma.Több ideig tartott amig kiváltottuk a déli étkezést. Azt ne is erőltesd még szerintem. Ismerkedjen az izekkel és ugy is látni fogod. Nekünk az első időben igy alakult az étkezés: reggel tápszer/anyatej, délelött gyümölcs, délben főzelék+ tápszer/anyatej, délután tejpép, este tápszer/anyatej. Ő még éjjel is evett 1x.
Mostanra szépen beállt , reggel, este tápszer, de, gyümi, délben főzelék, du. tejpép, este tápszer, éjjel 1x tápszer.
Remélem tudtam picit segiteni.
6 hós manó anyukája
Mi előbb megvártuk amíg tízórai megeszik egy teljes adag gyümit.Majd amikor már uzsonnára is megevett egy adag pürét,esetleg tejpépet következett ebédre a főzelék.
Reggelire és vacsira továbbra is tápszert eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!