Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elkezdhetem a hozzátáplálást...

Elkezdhetem a hozzátáplálást "saját" gyümölcslével is? Vagy csak a bolti jó?

Figyelt kérdés
Rengeteg almánk van, és kaptam egy gyümölcs centrifugát is, de az a gyümölcslé amit én készítek nem lesz túl "erős",rostos a picinek? Gondoltam meghigítom, kicsit forralt hűtött vízzel. Van aki így kezdte a hozzátáplálást?
2009. nov. 8. 07:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Elkezdheted,ebben legalább nem lesz semmilyen adalékanyag,mint a bolti készítményekben.Nem kell higítanod.Az enyémek már 4 hónaposan kaptak reszelt almát is egy kevés keksszel.De a szomszédasszonyom picije is kapta ilyen idősen.És erős,jóétvágyú az ő 6 hós babája is.
2009. nov. 8. 07:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, az lemaradt, hogy még csak egy hét múlva lesz 4 hós a babám,tápszeres és nagyon hasfájós (volt...remélem!) a doktornéni még nem javasolja a hozzátáplálás elkezdését a védőnő pedig azt mondta ha házi koszttal kezdem a hozzátáplálást akkor nem fogja később a boltit elfogadni. Nem akarom boltival eteni de előfordulhat, hogy nincs időm főzőcskézni vagy gyümölcsöt facsarni ilyenkor azért jó lenne ha meginná a kész boltit is.
2009. nov. 8. 07:25
 3/4 anonim ***** válasza:
MIndenképpen jobb,ha nem boltival kezded a hozzátáplálást.De várj legalább 4 - 4,5 hós koráig.Én nem adtam nekik bolti kaját,tápszert is csak addig,amíg a saját főztömet nem ették.De ha nem volt időm főzni,akkor gond nélkül megették a bébiételeket is.
2009. nov. 8. 07:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én picim pont 4hós volt ,mikor elkezdtem a hozzátáplálást.én azt ajánlom saját készítésűt adj neki és az almalé legyen az első.Nem tudom centrifugával mennyire rostos,én úgy csináltam,h a kislyukú sajtreszelőn lereszeltem és utána egy sűrű szitán át kinyomtam a levét,úgy nem volt rostos.(Pár napig,míg megszokja,utána nyugodtan centrifugálhatod,a 4-5. napon már egy-egy kiskanállal reszelve is adhatod neki,nagyon szeretik,ügyesen eszik)Sok sikert,jó egészséget!
2009. nov. 8. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!