Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fűtési szezonban hány fokban...

Fűtési szezonban hány fokban alszik a babátok, milyen alvóruhája van és mivel van betakarva?

Figyelt kérdés
Ja, és mindezt hány hónaposan?
2010. febr. 20. 07:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Másfeles panelban lakunk, a radiátorok elzárva, mégis 24fok van állandóan. Este jól kiszellőztetem a szobáját, így van bent 20-21fok,ami reggelre felmegy 24re :o(

Egy éves a lányom, vékony hosszúujjú rugiban és vékony hálózsákban alszik. Takaró csak mutatóban van az ágyban, azzal szokott reggel bírkózni ha felkel.

2010. febr. 20. 09:17
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Mi a véleményetek az én tervermről: 18-19 fok, rövid ujjú body, hosszú rugdalózó vagy póló nadrággal, hosszú ujjú hálózsák és vastagabb takaró?
2010. febr. 20. 09:26
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ha hosszúujjú a hálózsák ha nem, takaró nem kellene, vagy csak egészen vékony.
2010. febr. 20. 09:38
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De szerinted nem fázna akkor 18 fokban? 38 hetes vagyok, első baba és attól tartok, nem fogom tudni meglátni, hogy fázik. Vagy csak amikor már tényleg didereg szegényke...
2010. febr. 20. 09:53
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem fog fázni! Nem szabad túlöltöztetni a bölcsőhalál veszélye miatt. Azt mondta a dokim, ha én fázok vegyek fel egy plusz elsőt, de a babának ne legyen melege ha alszik. Én is sokszor megnéztem a taróját éjjel mert nem tudtam fázik-e vagy sem :o)
2010. febr. 20. 10:40
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia!

öt és fél hónapos, panel, 25 fok.vékony rugi, ujjatlan hálózsák.Este fél héttől szellőztetés nyolcig , akkor viszem aludni.

/Z/

2010. febr. 20. 10:57
 17/19 anonim ***** válasza:

6,5 hónapos, hosszú ujjú body és téli ujjatlan hálózsák és kb 23-24 fok van. mi is melegben szeretünk aludni. ha adnék rá még rugdalózót is akkor tuti megsülne.

és a takarót nem ajánlom mert könnyen belegabalyodnak és abból baj lehet, mellesleg ő még nem tud visszatakarózni ha nem vennéd észre h lejött a takaró róla. mi külön szobában alszunk szóval a hálózsák mindenképpen jó ötlet.

2010. febr. 20. 15:01
 18/19 anonim ***** válasza:
7 hós, éjjel 20 fok (ha elromlik a sz*r cirkónk, akkor 18 fok). hú body, hú rugi (vékony pamutok), ujjatlan középvastag hálózsák, és egy naon vékonyka takaró is van mutatóban, hiába takarom be, 5 perc múlva már alatta van
2010. febr. 20. 21:59
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek!
2010. febr. 21. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!