Mennyit költessz gyerekruhára egy szezonban?
Hol érdemes vásároli? Mennyiségileg mi a megfelelő egy kisgyermek ruhatárában?
Kíváncsi vagyok kinél hogy van ez. Én mindig egy mérettel nagyobbat veszek neki, így a tavalyi nyári ruhák még jó rá, de mindig beleszeretek valami édes darabba amit muszáj megvennem, így már alig férnek a kisruhák...
Nyár: (2éves)
- póló: eddig 2-őt vettem, egyet 900-ért, egyet 1200-ért, de maradt még tavalyról
- szandi 2400Ft
- papucs 720Ft
- rövidnaci 1990Ft, de maradt még szintén tavalyról
- sapi 1200Ft
- zokni 5pár: 1000Ft
Kb. 15.000Ft lesz összesen ez a szezon.
Idén sokat kellett a tavaszi/nyári szezonra költenem (kb 30 ezer), mert a lányom nagyot nőtt a télen, minden nadrág a bokájánál fityeg, a pólókból kilóg a dereka, a pulóvereknek rövid az ujja. Teszveszen szoktunk főleg vásárolni, de börzékre is járok, mert ott sok minden van egy helyen.
Egyébként 3 éves múlt a gyerek.
Nem számolom, de igyekszem használtan venni. 2 gyerek van, így a havi GYED-em nem lenne elég, ha új ruhákat vennék. Én gyakran veszek bababörzén ruhákat, néha a Teszveszen (bár ezzel már volt, hogy megjártam), turiban.
Most kellett cipő, szandál meg tavaszi kabát, kalap nekik, hát ez már duplán elég sok. Kabátot a neten rendeltem használtan, nem bántam meg. Cipőt a piacon vettem, 3000 Ft körül volt egy pár. (Azt nem veszek használtan.) Nem egynemű a 2 gyerek, úgyhogy most már nem is nagyon örököl a kicsi. Kénytelen vagyok megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!