Habtapis kérdés. Ti hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
Nekünk a habtapi puzzle-szerű, állatfigurás sok apró résszel, és félek a babám alá tenni nehogy kiszedje az apróbb darabokat, pl. szemet. Elég könnyen szét is pereg. Végleg beleragasztani nem akarom, mert ha nagyobb lesz, ki tudja rakni a formákat. Akinek ilyen habtapija van, az hogy tudja használni? ( Ha letakarom pléddel az sem jó mert elcsúszik) Előre is köszi az ötleteket.2010. febr. 19. 12:19
1/8 anonim válasza:
Én a hátulján összecelluxoztam.
2/8 anonim válasza:
Én kiszedtem belőle a kicsi darabokat, és eltettem, a nagyokat meg rághatja. Így is teljesen jól szigetel, kipróbáltam:)
Úgy néztem meg melyik maradhat benne, hogy minden darabot a kezébe adtam, é figyeltem, mire képes vele. Ha semmiképp nem tudta az egészet a szájába gyömöszölni, akkor az a darab maradhatott:D
3/8 anonim válasza:
Én teljesen kiszedtem a belsejét, a kicsi és a nagy darabokat is, és lyukasan használjuk egy darabig :)
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves Első!
A cellux jól megtartotta?
Ha igen, akkor én is megpróbálom! :)
2010. febr. 19. 12:53
5/8 anonim válasza:
Én is a hátulján ragasztottam,bár én szigetelőszalaggal.Megtartja.Esetleg leragaszthatod azzal az öntapadós borítóval,amit a könyvekre lehet kapni,azt méretre lehet vágni.
6/8 anonim válasza:
Abszolút megtartotta, bő fél év után szedtem le, nem mondom, hogy könnyedén :) de sérülés nélkül.
7/8 anonim válasza:
Én Nopyval ragasztottam le. Tudod az a széles ragasztó. Van barna és átlátszó.
8/8 anonim válasza:
Szia!
A kisebbeket én is kiszedtem és eltettem, majd ha nagyobb lesz és nem akarja megenni, előveszem.
A nagyobb darabokat imádja kiszedegetni, pakolgatni és szétszórni a lakásban:-)...no és persze rágni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!