Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet tenni az éranyajeggyel?

Mit lehet tenni az éranyajeggyel?

Figyelt kérdés
Kislányom most három hónapos. 2-3 hetes korában vettünk észre a feje tetején egy pici piros pöttyöt, ami aztán hihetetlen gyorsan nőni kezdett. Éppen karácsony környékén voltunk, így csak januárra kaptunk időpontot a Heim Pál kórházba, ahol az anyajegyet lefagyasztották. Sajnos azóta is nő, már lassan két forintos (tudom, hogy már nincsen ilyen, de azért emlékeztek biztosan:) nagyságú. Volt valakinek hasonló problémája? Érdemes lézerrel eltávolítani? Mik a tapasztalatok?
2010. febr. 19. 10:04
 1/6 anonim ***** válasza:
A fagyasztás hatására csökkenni kellett volna, nem nőnie. Én a te helyedben visszamennék a Heim Pálba.
2010. febr. 19. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is visszamennék a kórházba, mert nagyon el tud terjeszkedni, ha nem kezelik. Igaza van az elsőnek, csökkennie kellett volna, nem nőni.
2010. febr. 19. 10:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamnak a lábán van, most féléves, és ugyanolyan mint születésekor. Azt mondta a doki, hogy kb. 1 éves korára felszívódik.
2010. febr. 19. 10:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát szeintem is menjetek vissza a Heim Pálba, inkább mutasd meg és hülyézzenek le az orvosok, minthogy baj legyen belőle. Az én kisfiamnak a homlokán volt egy értágulat, kezdődött ehy pici piros pöttyel, majd megnőtt és akkora volt kb. mint egy gombostű feje, de szép lassan felszívódott.
2010. febr. 19. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, ilyen is van, az én lányomnak is ilyen volt, amit az utolsó írt. Ezekkel tényleg nem kell semmit csinálni, idővel majd szépen felszívódnak. (Az én lányom nemsokára két éves, már alig látszik.)

Viszont ami nő, dudorodik, azzal foglalkozni kell. Azért akárhogyan nézzük ez egy sejtburjánzás, oké, hogy jóindulatú, de akkor sem játék.

Minél előbb kérjél időpontot. Ha viszont drasztikusan nő, akkor a sima bőrgyógyászatra vidd el, oda nem kell bejelentkezni.

[link]

2010. febr. 19. 11:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, már van időpontunk jövő hétre, csak nagyon aggódunk . Amennyire tudom, hogyha a fagyasztás után nem áll meg a növekedés, akkor valószínűleg egy nagyobb ér táplálja alulról és ilyenkor a fagyasztás nem oldja meg a dolgot. Ilyenkor műtéttel lehet segíteni, de a lánykám még nagyon pici és egyébként is várnak vele az orvosok 1 éves korig, addig visszafejlődhet. Dehát mi lesz, ha ez így megy tovább? Karácsony előtt jelent meg, január 12-re már 4-5 mm volt az átmérője. Most, 1 hónappal később a háromszorosa. Kifelé is nő és az alapterülete is növekszik. A gyerekorvosnál már kidiliztem egy koponyaultrahangot (azt olvastam, hogy ilyenkor érdemes megcsináltatni) és szerencsére mindent rendben találtak. Ugyanakkor aggódom, hogy a kicsinek esetleg ott nem nő majd később haja vagy más probléma adódhat belőle. Mindenhol olvasom, hogy ijesztő,de ártalmatalan a dolog...hát, tényleg megijedtünk.
2010. febr. 19. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!