Tudok valamit tenni, vagy ne erőltessem?
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja,korán kellett mennünk valahova.Egész addig a hajnali evés után ami 5-fél 6 körül volt szépen visszaaludt 8-fél kilencig is:Akkor is 5-kor evett vissza is aludt,de alig egy óra múlva indultunk és az öltözésnél felébredt és nem is aludt vissza a kocsiban.Aznap még egyszer félórát aludt,majd este fél hatkor elaludt,és a fürdéshez úgy kellett felkelteni.Azóta viszont a hajnali evés után alig alszik vagy egyáltalán nem és este 5-fél 6-kor már alszik,fürdéshez mindíg kelteni kell!Hogy tudnám megcsinálni,hogy ne aludjon el ilyen korán és reggel tovább aludjon?2011. nov. 21. 14:24
1/8 anonim válasza:
mennyi idős a babád? bár tudom este már hideg van de nem tudnád azért kivinni picit levegőzni? azért lenne jó tudni hogy mennyi idős, kertesben laktok e? le lehet e foglalni valamivel? s nyügös este ha nem alszik?
3/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni,hogy 3 hónapos lesz szombaton!Igen iszonyat nyűgős ha elfárad,próbáltam ébren tartani nem sok sikerrel...(
2011. nov. 21. 15:18
4/8 anonim válasza:
első vagyok. sajnos ilyen pici babával még nem tudsz mit tenni. nem tudom reggel hogyan eteted, de ha lehet ne kapcsolj villanyt, esetleg halkan dúdolhatsz neki, hátha visszaaludna. ha pelenkázod durván hangzik de ne beszélj hozzá, ne játszadozz vele hogy értse még alvásidő van.
ő még olyan pici hogy nem lehet lekötni őt, játszani vele és ugye alszik amikor akar.
este fürdés után elalszik gond nélkül?
5/8 A kérdező kommentje:
Nem szoktam vele hajnalban beszélgetni,de már mikor pelenkázom már nagyon éber,evés közben még nyugodt,de miközben büfiztetem,már nézelődik mindenfele és az alvó apjának "magyaráz"..)Csak az éjjeli lámpa ég ilyenkor.Miután büfizett lerakom lekapcsolom,de ő így is aktívan tevékenykedik és gügyög,Szerencsés esetben kb 20 perc múlva elalszik,de ez ritka!Este fürdés után eszik és azonnal alszik!
2011. nov. 21. 17:52
6/8 anonim válasza:
Kakil éjszaka?
Mert ha nem, én nem pelenkáznám, csak szoptatnám, attól nem ébred úgy ki.
És még az is lehet megoldás, hogy beveszed magad mellé az ágyba.
első
8/8 A kérdező kommentje:
Úgy zajlik az este és az éjjel,hogy 7-fél nyolc között fürdés,de már előtte aludt 2-2,5 órát,aztán eszik és nyomban vissza is alszik.Tehát legkésőbb 8-kor már ágyban van.Utána fél kettő kettő körül ébredezik,nincs pelus csere csak kaja alszik is tovább,utána 5-fél 6 legkésőbb 6-kor kel és onnantól pattan ki a szeme..))
2011. nov. 21. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!