Nyolc hónapos lányom nunija össze van ragadva. Mennyire komoly dolog ez?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 07:35
1/7 anonim válasza:
Ezt egy orvos tudja megmondani, itt egyesek azt mondják, hogy nem gond, mások meg, hogy borzasztó dolog - mit vársz? Van gyerekorvos meg védönö, mutasd meg nekik, nekik van a legnagyobb áttekintésük ezen a téren is.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is menjetek dokihoz, ez komolyabb dolog, mint mondjuk, milyen sorrendben adjad neki a gyümölcsöket!!
3/7 A kérdező kommentje:
Voltam már dokinál,adott rá kenőcsöt,de nem mondott semmit,csak hogy kenjem.
Csak engem érdekelt,mennyire komoly dolog ez.
2010. febr. 19. 08:08
4/7 anonim válasza:
Ne hagyd annyiba a dolgot! Ha az adott orvos nem mondott semmit, akkor keres fel másikat, vagy beszélj a védőnőddel, vele mégis csak gyakrabban találkozzol, hát h aneki van jobb ötlete!!! A baba a legfontosabb!!!
5/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem is keress meg egy másik dokit! Nekem anyu mesélte, hogy a nővéremnek összenőtt a nunija, olyan volt, mintha egy hártya lett volna ott (kívül), és gyermeknőgyógyásznak kellett felvágnia! De azért ne aggód túl a dolgot, ha így is van, nem nagy dolog, mert nem fáj! Azt mondta anyum, hogy nővérem meg se nyikkant! Lehet nem erről van szó, de jobb tudni. Amúgy állítólag a krémezéstől volt.
6/7 anonim válasza:
szia az én lányomnak is kétszer nőtt össze,és kenőcsel nem fog szét jönni nézesd meg másik orvossal mert azt szét kel nyitni,és utánna kenni egy kicsit, pár másodperc alatt meg csinálják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!