Ez miert problema?
Sziasztok! Arra volnek kivancsi,hogy miert baj az ha valaki 22-23 evesen csaladot szeretne alapitani? Nem vagyok karrierista, engem es a paromnak is olyan hivatas erdekel amik vegezhetok otthonrol tehat nem volna felugyelet nelkul a baba.
Koszonom a valaszokat! (Mellesleg 3 eve tart a kapcsolatunk a baratommal es o is hasonlo velemenyen van mint en, tehat,hogy nem baj ha koran szeretnenk szulok lenni)
18/L 20/F
Na,ha ilyen gazdagok lesztek majd,akkor hajrá. Kérdés,párod ha olyan jó munkát találhat majd,most miért is nem azt csinálja?
Szép és jó,hogy van spórolt pénzed,de önállóan nem éltél még,nem te fizeted be a rezsit minden hónapban,nem a kettőtök fizetéséből esztek hó 1-31-ig.Nem kizárólagosan te tartod fenn a lakást.Az hogy néha segítesz,néha elvagy tesóddal,ez nem önállóság,csak jó irány afelé.
Én is 3 évet voltam első párommal,aztán rájöttem,ez így unalmas. 16-19 éves korunkig együtt voltunk.Aztán következővel nagy volt a szerelem,gyereket akartunk,rájöttem,hogy nem jó az,elviselhetetlen az anyja.Na,lett mostani párom,becsúszott a gyerek,megtartottuk stb.De így is rengeteget segítettek nekünk,pedig ő idősebb nálam.Saját lakásban lakunk,mi fizetünk mindent,én főzök,mosok,takarítok,bevásárolok és mellé a gyerek. 24 vagyok,lányom 2,5 éves.
Nem tudtam szakmát befejezni,párom szétszakad a fizikai munkában,mert semmi más munkalehetőség nincs itt.Én 4 órában dolgozok,rugalmas munka,de nem itthoni.Gyerek mellett ám nem olyan könnyű otthonról dolgozni...
Ha választanom lehetett volna,nem szültem volna még.Abortusz ellenes vagyok,így megtartottuk,nem is bánjuk,de nagyon nehéz az életünk.Messze lakik mindenki,aki segíthetne,nem tudunk spórolni,pedig a gyereknek ruhát még nem kellett vennem,mert húgom is kicsi még,örököl mindent a lányom.A rezsi rengeteget elvisz,kaja is,bölcsi is.Plusz kiadások mindig jönnek,most pl beteg vagyok,a gyerek is az volt...
C2-es nyelvvizsga szépen hangzik, de 18 évesen biztosan nem vagy azon a szinten, ez ugyanis az anyanyelvi szint. Legfeljebb a C1, felsőfokról lehet szó, de tkp. mindegy. A tanításhoz tanári diploma kell, elmúltak már azok az idők, amikor elég volt egy nyelvvizsga vagy csak nyelvtudás. Másrészt ha most leejtek egy tűt itt a házunk előtt, eltalálok vele egy angoltanárt.
"egy eves turisztikai es ket eves pinceri tapasztalat" - maximum egy-egy nyár, nem egy-egy év, merthogy 18 éves vagy. Magyarán pincérkedtél meg esetleg recepcióskodtál három nyarat külföldön. Ez azért még nem a nagybetűs élet.
"A parom pedig barmikor talal maganak munkat" - A programozó valóban egy keresett szakma mindenhol. De amint többször írtad, még tanultok. Azt az egyetemet el is kell végezni, nem csak beiratkozni, meg aztán dolgozni is kell abban a szakmában, hogy legyen valakinek munkaerőpiaci értéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!