4hónapos baba újra enne éjjel? Vagy valami más a probléma? Rángatja a lábát, meg üvölt, de miért csak éjjel?
a lábrángatás hasfájásra utal
a hasfájás ebben a korban is elkezdődhet.
anyatejes vagy tápszeres?
szintén 4 hós kisfiam a héten !
bocsi entert ütöttem folytatni akartam
szóval az enyém is ennyi idős,.
kérdem hogy : büfizik eleget? kakil eleget?
mellesleg minél nagyobbak annál többet esznek,ezt tapasztalom én is,igaz ő anyatejes éjjel 1 szer ébred enni csak,
Szerintem lehet, hogy a hasa fáj, nekünk is később kezdődött olyan 5 hónaposan, és kb. 7 hósan még rosszabb lett (gondolom hozzá jött a fogzás is), kb. fél évesen kezdtem el neki Infacolt adni, és elég sokág, kb. 10-12 hónapos koráig adtam folyamatosan (általában csak éjszakára, vagy nappal kb. kétszer ha kellett, plusz éjszakára).
Lehet, hogy még fogacska is jön, így dupla élvezet szegénynek. Nálunk is így volt, nappal happy, éjjel rettenet. Volt egy 2-3 hónap (olyan kb. 6-9 hónapos korában), amikor minden éjjel kb. fél óránként, óránként ébredt. Én akkor magam mellé vettem és mindig szopizott egy keveset, és elaludt utána. És még a hozzátáplálásra sem foghattam, mert kb. egy éves koráig nagyon keveseket evett, szinte csak szopizott, mégis fájt a hasa, úgyhogy szerintem simán lehet, hogy most kezdi a hasfájást szegény :(.
Én már lassan másfél éve bírom a nem alvást :).
Valahogy nem visel meg, talán azért, mert reggel elalszik olyan fél 8 - fél 9-ig, és így ki tudom aludni magam. Bár sokszor éjjel nem tudok vissza aludni, csak agyalok mindenféle hülyeségen, de valahogy nappal nem érzem az alvás hiányt (szerencsére).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!