Ez miert problema?
Sziasztok! Arra volnek kivancsi,hogy miert baj az ha valaki 22-23 evesen csaladot szeretne alapitani? Nem vagyok karrierista, engem es a paromnak is olyan hivatas erdekel amik vegezhetok otthonrol tehat nem volna felugyelet nelkul a baba.
Koszonom a valaszokat! (Mellesleg 3 eve tart a kapcsolatunk a baratommal es o is hasonlo velemenyen van mint en, tehat,hogy nem baj ha koran szeretnenk szulok lenni)
18/L 20/F
A fiatal szülőkkel csak az szokott lenni a gond, ha úgy alapítanak családot, hogy majd a nagyszülők megveszik ami kell a gyereknek, majd a nagyszülők vigyáznak rá ha tanulni kell/dolgozni kell/bulizni mennénk, majd a nagyszülőknél lakunk, majd a nagyszülők fizetik a rezsit, a gyerek pelenkáját - de persze ne szóljanak bele az életünkbe, ne szóljanak bele a gyereknevelésbe.
Ha van mind a kettőtöknek önálló keresete amiből tudtok fizetni albérletet, neked meglesz a szükséges munkaviszonyod, hogy GYED-et kapj, stabil a kapcsolat, akkor nem hiszem, hogy nagyon lenne okuk ellenkezni.
Csak én látom a kérdésben, hogy 22-23 évesen akarnak családot? Az még kb 3-4 év.
Szerintem ne foglalkozz azzal, ha valaki szerint ez baj. Mi is korán szerettünk volna a férjemmel szülők lenni,de közel 8 évbe került, hogy teherbe esni.
DE csak akkor vállaljatok babát, ha ti akkor már egyedül el tudjátok tartani, nevelni (ebben egyetértek az előttem szólókkal). Ha munkahelyetek van, megfelelő anyagiakkal, mert egy baba tényleg sok pénz. Ne a nagyszülők "nyakára".
Sok sikert!
Koszonom a valaszokat, lehet az en hibam,hogy nem irtam le mindent.
Az elmult 3 nyar alatt kerestem megkozelitoleg 4000€-t. 1€-300ft tehat 1.200.000 ft,ebbol meg tobb mint a fele megvan. A tobbit amit elkoltottem azt anyameknak adtam kolcson,karacsonyi ajandekot vettem a csaladomnak es kivetelesen koltottem magamra 45000ft es vettem egy laptopot amire szuksegem lesz a tovabb tanulashoz. Felelossegteljes vagyok, tisztaban vagyok vele mennyi ido,penz es energia a gyerekneveles. Anyamek rengeteget dolgoztak mikor kissebb voltam (ami azt illeti most is) emiatt megtanultam gondoskodni az ocsemrol. 6 eves koromban szuletett onnantol pelenkaztam,etettem,altattam mert akartam segiteni anyueknak es mert szeret az ocsem. A penz ertekerol teljesen tisztaban vagyok, es emlitettetek,hogy nem biztos hogy ehybol lesz munkam ezt is tudom. Viszont 3 nyelven beszelek folyekonyan,van elelmiszer kezelo oklevelem, egy eves turisztikai es ket eves pinceri tapasztalatom, tovabba jovore tervbe van veve a C2-es nyelvvizsga letetele angolbol amivel mar tanithatok. A parom pedig barmikor talal maganak munkat (programozo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!