Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1. születésnapot 3 nappal...

1. születésnapot 3 nappal hamarabb megtartani (többi lent)?

Figyelt kérdés

Kisfiamnak jövő hét után lesz a születésnapna,mivel hétköznapra esik,és a rokonoknak csak az előtte lévő hétvége jó,akkorra rendelnénk tortát,hogy megünnepeljük a szülinapot.

Mi,a szülők termeszetes a születésnapján köszöntjük fel fiunkat,ajándekozás is csak akkor lesz

2015. ápr. 5. 17:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Attól,hogy rokonokkal hamarabb tortázunk,a szülinapján a kisfiamnak ugyanúgy megünnepeljük hármasban :)akkor kapja meg az ajándékokat tőlünk
2015. ápr. 5. 18:17
 12/18 anonim ***** válasza:
De miért és kikkel kell hamarabb tortázni?
2015. ápr. 5. 18:23
 13/18 A kérdező kommentje:
Utolsóeírtam a kérdés alatt ;)
2015. ápr. 5. 18:31
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
ha mindenkinek ekkor jo, akkor miert ne? Esetleg kerdezzetek meg a szulinapja utani hetveget. De szerintem az sokkal fontosabb, hogy megunnepelje a csalad egyutt, kozosen.
2015. ápr. 5. 18:33
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem gáz. A babonák meg baromságok...
2015. ápr. 5. 18:37
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Leírtad, hogy rokonok. Milyen rokonok? Én biztos senki kedvéért nem tartanám előbb.
2015. ápr. 5. 18:39
 17/18 anonim ***** válasza:
62%

hát nekem is 3 gyerekem van de eddig mindig összevissza volt ünnepelve nekik

volt h 2 héttel később vagy 3 nappal előtt ahogy összejött...

pl mert volt barátnős meg családi meg nagymamás is (messze lakik) - ez pl 3 héten belül volt

természetesen aznap mindig fel vannak köszöntve

szerintem nem gáz ...

am meg 1 éves szal nem is fog emlékezni rá ....

2015. ápr. 5. 18:54
 18/18 anonim ***** válasza:
A mi családunkban mindig ez volt a divat. Ha hétköznapra esik egy szülinap, áttesszük hétvégére az ünneplést mert csak akkor tud a család összejönni. 2-3 nap eltérés nem számít.
2015. ápr. 6. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!