Meddig jó, ha egy kisbaba nappal is az ágyában van és ha ki is veszik onnan akkor is csak babakocsiba kerül?
3. vagyok. hát kivel beszélne a másik baba? szegény.
én is már 2-3 hónapos volt mikor letettem egy plédre azt tessék. de előtte sem volt az ágyban/mózeskosárban az alváson kivül. nah mindegy is. inkább nem kattogok ezen lefekvés előtt. csak szegény baba.
16 hónaposan már rég járnia kellene, nem?
amúgy a lakást kellene bababaráttá tenni, hogy nyugodtan pakolásszon a kicsi
mi elvagyunk úgy is, hogy én a szoba közepén netezek, ő meg körülöttem néha játszunk, néha rám mászik, de el is fordul és játszik önállóan is
ha kimegyek a konyhába eltüntetem a gépet, vezetékeket, hosszabbítót, kikapcsoom a mobilradiátort, elérhető magasságból elpakolok neheebb, veszélyes dolgokat
simán lehet babával élni, csak úgy kell alakítani a környezetét
A kiságy alvásra való, minimális játszásra (ébredés után), meg berakni a gyerkőcöt ha ki kell menni a postáshoz (stb).
Sajnálom azt a kisgyereket.
Kisfiam 16 hónaposan már szaladt, az udvaron játszott, motorozott, bent a házban mászkált, pakolt, játszott stb....
Hogy tud egy 16 hóst egész nap az ágyban tartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!