Meddig jó, ha egy kisbaba nappal is az ágyában van és ha ki is veszik onnan akkor is csak babakocsiba kerül?
Figyelt kérdés
A baba 16 hónapos és állítólag azért nem veszik ki mert pakol meg akkor nem tud elvégezni tőle.De még így sem tud elvégezni hogy nem foglalkozik vele.Szerintem így nem is fogja megtanulni mit szabad és járni sem tanul meg rendesen.Mit gondoltok mennyire árt ezzel neki?2015. jan. 30. 21:43
11/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok, én a helyedben szólnék a védőnőnek.
12/14 anonim válasza:
Igen, szerintem is valakinek szólni kellene, a Védőnő jó ötlet. Vagy esetleg névtelenül?
13/14 anonim válasza:
Mondd meg neki,hogy vegyen babakarámot,ami egy fakerítés-olyan mint a kiságy csak sokkal de sokkal nagyobb(kb.10-12m is van).Ezt le tudja úgy tenni a földre hogy a baba ne tudjon semmiben kért tenni és a baba is biztonságban van benne.
14/14 anonim válasza:
Tegyük tisztába a dolgokat, egy 16 hónapos már nem baba, hanem KISGYERMEK, jogilag is. A 17,5 hónapos lányom 90%-ban érti amit mondanak neki, leteszteltük, kérünk tőle dolgokat, pl, ha törlöm a konyhabútort, adok neki egy kis rongyot és ő is csinálja, nézi hogyan kell, vagy pl. a babáját betakarja magához öleli , ringatja, kb. 30 szót mond, és megértetni magát mutogatással vagy akaraterővel. :-) Szóval ők már gyerekek, és nem normális hogy egész nap a kiságyban van, szerintem ez KÍNZÁS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!