Ki mibe fagyaszt? Mit? Mi a legpraktikusabb eljárás? (zacskó, üveg. Stb)
Szia!
Én az anyatejemet műanyagpoharakba fagyasztottam. Az amit partipohárnak is neveznek. Olcsó egyszer használatos. Gyorsan fertőtlenítettem és utána belefejtem a tejcsit, letakartam alufóliával begumiztam, hogy jól zárjon, lehűtöttem és a fagyasztó külön rekeszében fagyasztottam, de nem kellett felhasználnom őket, mert bőven volt tejem.
Legeleinte célszerű jégkockatartóba, mert annál nagyobb adagot nem eszik meg.1-2 kocka elég neki, a krumplit, rizst úgyis frissen kell főzni hozzá. Később, mikor többet evett, én a bébiételes üvegekbe fagyasztottam.
Hogy mit? Bármit a krumplin kívül. (spenót, répa, sütőtök, szilva, barack, vegyesfőzelék, zöldborsó, szóval bármit..)
Én hónapok óta anyatejet fagyasztok, eleinte jégkockatartóban (egy kocka kb. 18-20 ml), de helytakarékosság miatt simítózáras tasakokat vettem különböző méretben és azóta azokat használom.
Nekem bevált és árban sem vészes.
Kedves 19:06-os!
A bébiételes üveg, ha fagyasztassz benne kaját nem fagy szét a mélyhűtőben? Nem nyomja szét a kajcsi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!