Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mennyire öltöztetitek "ki"...

Ti mennyire öltöztetitek "ki" otthon 10-11 hónapos babátokat?

Figyelt kérdés

Egyik ismerős anyuka azt mondta neki otthon is mindig farmerban meg szép kis felsőben/bodyban volt a gyerek ennyi idősen, mert bárki jön váratlanul akkor is "csinos" legyen a gyerek. Én sem öltöztetem agyon foltos ruhába, de pl body és kényelmes melegítőnaci van rakta, amiben nyugiban mászhat, járkálhat. Hozzáteszem, tökre bírom az említett ismerősöm, nem leszólni akarom, csak ő más típus :)

Ti melyik típus vagytok?

2015. ápr. 2. 12:18
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Itthon harisnyában van + hosszú ujjú body általában, vagy valami könnyű naci. Mivel a kajálás elég macerás vele így sokszor összekeni a felsőjét így sokszor "koszos" ruhában van itthon, nem öltöztetem egy nap 3x át. Konyhában is járólap van, hiába takarítok csak ott mászkál, vagy ha főzök van hogy ő is tiszta liszt:). Vagy ha morzsálósabb kekszet eszik akkor keni mindenhova, de nem öltöztetem át csak mert kajás lett a ruhája. Engem nem érdekel, hogy itthon hogy néz ki, kényelmes legyen neki és annyi. Ha elmegyünk valamerre akkor persze csinosan öltöztetem, de azt se viszem túlzásba a kényelmesség kárára.
2015. ápr. 2. 18:03
 42/44 anonim ***** válasza:
37%

Az egyik válaszoló azt írta, hogy a farmert munkásruhának terveztél. Annó, 100 évvel ezelőtt. Nem azt állította, hogy manapság abban járnak a munkások.

A farmer manapság már természetesen teljesen elfogadott hétköznapi viselet, de nem csinos vagy elegáns. Boltba menni, játszótérre vagy sétálni megteszi. Sőt rokonokhoz is felvenném, nálunk nincs ez ellen kifogás. De ismerek olyat, aki nem szereti, és szívesebben vesz fel vászon nadrágot. Ettől még nem sznob.

A fiamnak is van olyan farmere, ami elég bő és puha anyagból van, azt rá szoktam adni időnként, de nem otthonra. Otthon elvan harisnyában vagy melegítőben.

OFF: a cicanaci számomra ugyanolyan szörnyű szó, mint a melcsinaci. Ne haragudj meg érte, engem szörnyen irritálnak ezek a szavak.

2015. ápr. 2. 18:42
 43/44 anonim ***** válasza:
Kiöltöztetni max látogatóba szoktam a kislányom ami ruhát jelent.Itthon harisnya/melegítő/leggings és body arra polóka mert kendőt nem bírja a nyakában és nyáladzik.
2015. ápr. 2. 19:18
 44/44 A kérdező kommentje:
38-as, nem tudom nekem szólt e a kiakadásod, de én tényleg nem tudtam mi az a melcsinaci. azt hittem az is valami nadrágtípus, és nem tudtam, hogy ti így rövidítitek a melegítőnadrágot. azért kérdeztem vissza, hogy mi az :)
2015. ápr. 3. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!