Ti mennyire öltöztetitek "ki" otthon 10-11 hónapos babátokat?
Egyik ismerős anyuka azt mondta neki otthon is mindig farmerban meg szép kis felsőben/bodyban volt a gyerek ennyi idősen, mert bárki jön váratlanul akkor is "csinos" legyen a gyerek. Én sem öltöztetem agyon foltos ruhába, de pl body és kényelmes melegítőnaci van rakta, amiben nyugiban mászhat, járkálhat. Hozzáteszem, tökre bírom az említett ismerősöm, nem leszólni akarom, csak ő más típus :)
Ti melyik típus vagytok?
hű akkor a mi családunk, meg ismerőseink elég gázok, mert egy margitszigeti kiruccanásra sosem vászonnaciban, hanem farmerban mennének :) max étterembe.
de tiszteletben tartom, hogy a te ismerőseid ilyenek. mondjuk szakmunkást és munkásembert sosem láttam még farmerban, ellenben az utcán átlagembert boltba menni, ismerősökkel találkozni elég sokat :-D
Otthon szabadidő nadrágban van a kislányom, mert itthon a kényelem az első. Utcára kis farmert, vagy ha jobb idő lesz szoknyácskát adok majd. Alkalmakra meg nyilván valami elegáns ruhát :)
Hű 72 %-os ti ilyen sznob félék vagytok? :-D Ne haragudj, de egy ÁTLAGOS ember, vagyis az utcán járkáló emberek számotokra mind link alakok? Én ilyen vezérigazgató típusokat tudok elképzelni, hogy lesül az arcukról a bőr, ha farmerban meglátják őket :-D Amúgy ja, ízlések és pofonok igazából parttalan vita, de az utolsó írásodból süt a lenézés azok felé, akik kutyasétáltatáson kívül máshova is fel mernek venni egy farmert :)
Mi farmerban kutyát sétáltatunk maximum.
És nem kényelmetlen a kutyának?
...meg az aranyásóknak...
50 évvel ezelőtt, meg a huligánok hordták (legalábbis családi legenda szerint nagyanyám cafatokra tépte a nagybátyám farmernadrágját, mondván az ő fia járjon rendes öltözékben) De változnak az idők, ma a farmer egy teljesen hétköznapi viselet, és elég sokfélét készítenek, tehát kapáláshoz ugyanúgy találsz megfelelőt, mint ahogy elegáns megjelenéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!