Van itt olyan anyuka, aki magasra,3. -4. emeletre cipeli a babáját? Esetleg akinek jó nagy gyerkőce van,8-12 kilós?
Figyelt kérdés
Ma is majd megszakadtam mire felmásztam és félek mi lesz amikor még nehezebb lesz. :( Még csak 9 hónapos, messze még a járás :(2010. febr. 18. 12:36
11/14 anonim válasza:
Szia!
Mi a 4.en lakunk,kisfiam 9,5 kg és ma 15 hónapos.
Nem könnyű,mert általában reggel ovi után én vásárolok be,sokszor a babán kívül cipelek még 4-5 kg élelmiszert is.
Az biztos,hogy jó edzés:)
Amikor ideköltöztünk a nagyfiam 17 hónapos volt és 14 kg,úgyhogy tudom milyen,ha nagyobb súlyú a baba,most ezért örülök,hogy a kistesó könnyebb:)
12/14 anonim válasza:
Nekem ikerlányaimat kellett a 4. emeletre felcipelnem, amikor még társasházban laktunk. Sokszor cuccaink is voltak, mert voltunk vásárolni, azokat lenn hagytam, amíg felvittem a agyerekeket. 14 - 15 hónapos koruk után nem bírtam volna el mindkettőt (vagy ki tudja, lehet, hogy mégis , de nem kockáztattam, hiszen 10 hetes terhes voltam a harmadikkal), így az udvaron maradt az egyik, amíg a másikat felvittem. Meg tudta várni a babkocsiban azt a 3 percet.
13/14 A kérdező kommentje:
Állapotosan nem is tudom mit csinálnék, ezért ez az egyik fő oka, hogy még várunk a kistesóval. Félnék hogy baja lesz ha megerőltetem magam. Nem vagyok egy nagy sport ember, nem vagyok edzéshez szokva, majd talán ha jön a jó idő és minden nap megyünk....
2010. febr. 18. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!