Akinek a gyerkőce nem ettem meg a pepti tápszert mit csinált?
Igaz az én kisfiam Pregomint kapott, az rosszabb ízű, mint a Pepti, kb. 2 hétig szenvedtem vele mire megette.
Nem akarta ő sem elfogadni, végül egyszer végső kétségbeesésemben megcukroztam, azt megette, de ki is hányta és utána gond nélkül elfogadta a többit cukor nélkül és már nem volt hányás.
Azóta megint váltani kellett Neocate-re, mert a Pregomintól sem múltak el a tünetek, megint nem fogadta el, mert először a régi tápszerbe kevertem egy keveset és úgy akartam növelni az új tápszer adagját, mire kiváltottuk volna, de nálunk ez nem jött be.
Mihelyt az újat adtam neki önmagában már meg is itta, bár az étvágya nem túl jó szegénykémnek.
Szóval kitartás, ha nem lesz más kaja előbb-utóbb elfogadja.
Tudom milyen nehéz végig idegeskedni, de biztos megeszi előbb-utóbb.
Az a baj, hogy a többinek mindnek rosszabb íze van, nem érdemes váltani sem csak ha már tényleg nem megy az elfogadtatás semmilyen módszerrel.
Nem tudom mennyi idős a babád, de esetleg 3,5 hónapos kortól Sinlaccal lehet ízesíteni (1 adag elkészített tápszerhez 1-2 tápszeres adagolókanál kanál Sinlac), de az én babám pl. erre is allergiás (iszonyú ekcémás lesz tőle a feje, homloka, arca, karja és hasfájós, szeles lesz), én ezt nem tudtam alkalmazni, de nálatok beválhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!