Van itt olyan anyuka, aki magasra,3. -4. emeletre cipeli a babáját? Esetleg akinek jó nagy gyerkőce van,8-12 kilós?
Figyelt kérdés
Ma is majd megszakadtam mire felmásztam és félek mi lesz amikor még nehezebb lesz. :( Még csak 9 hónapos, messze még a járás :(2010. febr. 18. 12:36
1/14 anonim válasza:
Hú én a 2-idkra cipelem, de most 6 hósan már 8 kg. Tegnap azt hittem megszakadok, és ráadásul a tároló kulcsát is fent hagytam, szóval 2Xmásztuk meg a gyerekkel.:( Mire elindultunk sétálni csorgott rólam a víz. Nem tudom hogyan fogom levinni, ha nagyobb lesz, hisz én sem vagyok valami hatalmas.:)
2/14 anonim válasza:
Én is a másodikra viszem, 1 éves, és nem is nagydarab, 8,5kg. De még a ruha, meg az én ruhám, meg a táska, meg esetleg ugye amit vásároltunk. A boltban is úgy taktikázok, hogy annyit vegyek, amit még fel tudok a gyerek mellett cipelni. De később sem lesz sokkal könnyebb, mert lesz az a helyzet, mikor inkább felkapod, és felszaladsz vele, mint hogy ő másszon meg emeleteket, mert az meg órákig tart... :-) Hát! Ez van! Legalább ennyit mozgunk!
3/14 A kérdező kommentje:
Szörnyű, teljesen kivagyok :( Már most 11 kilós a fiam, és a 3. emeletre cipelem!! :( A szatyrokért, ha vásárolok, külön inkább visszamegyek, mert a gyerekkel képtelen lennék felvinni. Komoly fájdalmaim vannak lassan, a bokám meg a térdem nem bírja :(
2010. febr. 18. 12:49
4/14 anonim válasza:
2. gyermekemet cipelem a 4. emeletre. a kicsi most 1,5 éves már megy, de a lépcsőt még nem tudja megmászni. Hozzá lehet szokni.
5/14 anonim válasza:
Szia!Az én fiam 14 hós és kb 11 kg.!.re cipelem,egynap többször is.Én is örülök ha felérek vele.Én a kabátomat a pincébe hagyom,mert amire felérnék vele,leolvadna rólam.Hamarosan egyedül fog lépcsőzni,már nagyon várom.
7/14 anonim válasza:
Én is a 2.emeletre cipelek, de ikreket!
Mivel teljesen egyedül vagyok velük, így nincs semmi segítség
10hónaposak és 9kg körül vannak + még a hordozó. Így nehezebb, de egyszerűbb. Mivel olyan vagyok, hogy 1percre sem hagynám őket magukra, így egyszerre sipelem őket. Nem egyszerű, de ha az ember rá van szorulva akkor megoldható. A legjobb fogyis módszer:D
8/14 anonim válasza:
húú én babakocsival együtt cipeltem tavaly a fiamat a 2.-ra. akkor 8-9 hónapos volt, több mint 8 kilós baba és a kocsi. nem volt könnyű, de túléltem:) kitavaszodott, a fiam járni kezdett és megoldódott a dolog:)
9/14 anonim válasza:
24 hetes terhes vagyok es en is összeesek a 11 kg-s kislanyommal,szatyrokkal mire felerek a 2.-ra.Nekem se segit senki. :(
10/14 anonim válasza:
Én csak a 2.-ra cipeltem a másfél évesemet, aki ráadásul nem is volt egy nagy darab. Tudott már lépcsőzni, de mindig a legrosszabbkor makacsolta meg magát, mikor még a fülemen is szatyor lógott. Először felvittem őt, majd a cuccokat. Még jó, hogy a babakocsit nem kellett, főleg, hogy akkor már uton volt a kistesó is. Aztóta liftes házban lakunk, mennyivel egyszerűbb. Nem is tudom, mit csináltam volna lift nélkül 2 gyerekkel + téli cuccok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!