Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy év után mindenki kiveszi...

Egy év után mindenki kiveszi a légzésfigyelöt a kiságyból?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 20:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az én lányom egy éves múlt, de még hagyom.

Amíg a rácsos ágyban alszik, nem fogja zavarni, engem viszont megnyugtat.

Hozzászoktam, hogy ott villog, felébredek, és messziről látom, hogy minden rendben, alszom tovább.

Egyébként nekünk sokszor becsipogott az elején, de szerencsére riasztásig sosem értünk el vele (én az első csippanáskor ott voltam a kiságy mellett, és megsimogattam a gyerkőc arcát, aki ekkor egy nagy levegőt vett, nem tudom, hogy felesleges volt-e vagy sem, lehet, hogy nem is volt baja, de nincs is jelentősége már)

Használom, amíg a rácsos ágyat le nem cseréljük gyerekágyra.

2010. febr. 19. 21:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Én is a villogora ránézek,még nappal is .
2010. febr. 19. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi 13 hónaposan vettük ki, de azért, mert 12 hónaposan átszokott a mi ágyunkba. Így elraktam, jó lesz a kistestvérnek.
2010. febr. 19. 21:22
 14/16 anonim ***** válasza:
15 hónapos a kisfiam, még mindig használjuk a légzésfigyelőt. Az unokahúgomék kislánya 6 héttel fiatalabb, és náluk a múlt héten volt az első riasztás. Szóval, ha ott van, abból baj nem lehet, szerintem.
2010. febr. 19. 22:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Amíg a hugi meg nem született addig a nagylányomnál volt pedig ö akkor már másfél éves volt!
2010. febr. 20. 09:14
 16/16 anonim ***** válasza:

A mi babánk 9 hós és rendszeresen használjuk, volt már riasztás és sajnos nem téves. :(

Szerintem még jópár hónapig használjuk. A kis anygyalkát letettem a földre így a kislányom nem tud hozzáférni.

2010. febr. 20. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!