Adnátok nekem tanácsot? Nagyon kétségbe vagyok esve.
Nagyon sajnallak!
Hol laksz?Ha Budapesten(de amugy is megkeresheted) akkor keresd fel a Menedek Alapitvany Anyaotthonat.Van weboldaluk,telefonszammal elerhetoseggel.
Sajnos sokszor varolistas de azert kerdezd meg.
Hidd el ha elmondod a problemadat segiteni fognak valahogy.
Az elso taplo valaszado:
Panelbe szulni?Kepzeld itt sokan oda szultunk?Miert te hova szultel?Luxus villaba?Vagy szerintem te nem is szultel meg.
Szidni a pasit?Hat persze,mert egy szemet lada aki egy edesanyat a gyermekevel fenyeget.Ez egy anyuka leggyengebb pontja.Ha nem tudtad volna.
Anyaoltalmazó Alapítvány
anyaotthon, kríziskezelés, segítés, Budapest
Cím: 1201 Budapest, Török F. u. 228. és 257.
Telefon: Email küldése: anyaolt2@civilport.hu
(1) 283-0194
Borostyánvirág Alapítvány
anyaotthon, Család, krízis, Kaposvár
Cím: 7400 Kaposvár, Jutai út 24.
Telefon: Email küldése: anyaotthon@freemail.hu (06-82) 410-035, (06-82) 510-479, Fax: (06-82) 410-035
Lea Alapítvány
anyaotthon, krízis, Család, Budapest
Cím: 1118 Budapest, Háromszék u. 20
Telefon: Email küldése: lea@lea.hu
(06-20) 958-3706
Menedék Alapítvány
Cím: 1221 Budapest, Leányka u. 34. III/21.
Telefon: Email küldése: iroda@menedekalapitvany.hu (1)229-3542, (20) 999-7293
TESSEDIK SÁMUEL MARGARÉTA ÉS FÉLÚTI HÁZ
anyaotthon, Család, krízis, Gödöllő
Cím: 2100 Gödöllő, Berente István u. 11.
Telefon: Email küldése: roszik.agnes @gmail.com (20) 824-7618; fax:(28) 410-944; felvételi bészélgetésre időpont egyeztetés: (20) 824-7615
XXI. kerületi Anyaotthon
Cím: 1213 Budapest, Nagykalapács u. 3.
Telefon: (1)276-3233
Az anyától nem veheti el senki a pici babát!!!
Az hülyeség, hogy az anya beleeggyezése nélkűl joga van elvinni csak, mert férj és apa!!
Szólj azonnal a rendőrségnek, abban az esetben, ha ilyenre vetemedne.
Kérj a megfelelő szervektől segítséget és készséggel fognak is segíteni! A kisgyermeked pedig senki nem veheti el, amig jó anya vagy!!
Első válszoló!! Had írja már neked privátban! Kifejteném bővebben a véleményem Neked!
Te pedig anyuka, ne aggódj, tényleg nem viheti el a gyereket csak úgy! Ha megtenné (neadj isten!!) azonnal hívd a rendőrséget! Tényleg könnyű egy anyát ott bántani ahol a legjobban fáj, szerintem le se vedd a szemed a gyerekről! És keress meg egy párat a felsorolt intézményekből, biztos keresnek valami megoldást, segítenek valahogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!