Babám 4900 grammal jött a világra, jelenlegi súllya,6100 és 7 hetes. Keveset hízott vajon?
Figyelt kérdés
nem tudom a tejem elég e neki eszik szépen ,de nem fejem csak napi egyszer a cicut mert félek nem lesz elég a köv szopira.a korházbol 4700 g al jöttünk haza.légyszives irjatok.köszönöm szépen elöre is2010. febr. 17. 17:37
1/7 anonim válasza:
szerintem nem kevés ez a hízás!
mi 700gr-ot híztunk egy hónap alatt!
a fejés csak segít a tejtermelődésben, vagyis ha többször fejed, több fog termelődni!
ha esetleg nem elég neki a köv. evésnél, akkor a lefejt tejet is oda tudod neki adni!
2/7 A kérdező kommentje:
aranyos vagy köszönöm a gyors válaszod.és ti mennyi idösek vagytok??
2010. febr. 17. 18:03
3/7 anonim válasza:
4400 grammal született fiam "csak" 5650 gramm volt 7 hetesen.
4/7 anonim válasza:
előző
4 kilóval született lányom meg csak félkilókat hízott havonta, ő 7 hetesen 4700 gramm volt, 2 hónaposan 4980.
5/7 anonim válasza:
Hát, az 1200 gramm inkább sok (persze ilyen anyatejes babánál nincs) mint kevés. Az én fiam is ennyit hízott az első hónapokban. Ne aggódj!
6/7 anonim válasza:
máésodik
Szép nagy babád lett. Simán szülted?
7/7 anonim válasza:
első vagyok!
mi 4kg-mal születtünk, lassan 5hónapos lesz a kisasszony és 7,5kg, és csak anyatejes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!