2 hetes Babámnak miért nincs ereje kiszívni a tejet? Ha 30. -án 3300 grammal született, akkor mekkorának kell lennie?
Az nem probléma, ha a 2 hetes Babám a cicin elalszik és valamiért nincs ereje kiszívni a tejet, aztán amikor teszem a helyére felsír és 1 óra múlva újra eszik.
Ha 30.-án 3300 grammal született, akkor ha jól táplálkozik, mekkorának kell lennie?
A védőnő szerint hetente és havonta elég mérni.
A heti 10-15 deka hízás már nagyon jó.
Ezt akár 1-2 hónapig is eljátszhatjátok, hogy így eszik.
A fiam is ezt csinálta.
2 hónaposan gyorsult be a szoptatás, most már kb. 10 perc egy evés, előtte min. 40 perc volt.
Azt hittem, sosem fog változni.
Légy türelmes, eleinte ez elég macerás, de majd beáll a dolog.
A hazaengedős súlyhoz nézd a gyarapodást, ne ahhoz, amivel született, mert minden baba veszít a súlyából születés után.
Tehát ha most olyan 3,4 kg körül van, az teljesen jó.
Az első hónap végére a születési súlyát kell minimum vissza szednie!Nekem ezt mondta a dokinéni.
Ilyenkor még nagyon aluszékonyak, és kis erőtlenek! :) Meg még itt vannak a frontok, még az én 7 hónapos csibémet is ki csinálja..Tedd mellre amikor kéri, és légy türelmes.Ha nagyon be alvós, akkor bizony fel kell kelteni!!
nálunk 1 hét alatt fél kg-ot fogyott! kitartóan mellre tettem, 1 hónapos korára hízott 600at a születési súlyához képest (tehát összesen 1100g-ot.)
tényleg elég hetente mérni. csak tedd mellre, amikor kéri.
kislányom 3 óránként kért enni. kezdetben volt, hogy 40 percig lógott rajtam. abból 20 perc intenzív volt a másik 20 percben pedig noszogatni kellett. Próbáld meg te is közben keltegetni. Birizgáld a fülét, nyakát, kezét, vállát.
3050g született, 3000g engedtek ki, rá egy hét múlva 2990g mértek. Sírva fakadtam! A védőnő azt mondta, hogy ne foglalkozzak ezzel. Innentől nézzük a hízását és van, aki később indul be, nem kell aggódni.
Következő héten 3120g volt, 3 hetesen 3320g, 4 hetesen 3570g.
Egyébként totál nem értem, hogy hízik, mikor néha semmi tejem nincs, hiába csinálok bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!