Április végén, május elején született babák anyukái: Mekkorának született babátok, most mekkora? Mit esztek, elkezdtétek már a hozzátáplálást?
Szia!
Az én lányom is április 20-án született 3000gr, és 48 cm-rel.
Most 9000 gr és 74 cm. Még csak az oldalára fordul, de már egyedül ül:)
Sajnos kezdettől fogva pótlást kapott, 3 hónapig szopott, most már eszi a gyümölcsöket, répát, és most kezdtem el neki a csirkehusit!
És ti?
Köszönöm a válaszokat! Szép, nagy babátok van. Úgy látom mi vagyunk eddig a legkisebbek, pedig mi sem vagyunk picik.
Sok örömet kívánok babátokhoz!
Sziasztok! Mi vagyunk a legkisebbek. :)))
Az enyém is május 4-én született 3000 g és 55 cm volt.
Most 6 és fél kg és 65 cm.
Tápszeres, bár 3 hónapig tudtam szoptatni is. Kap már gyümölcsöket, gyümölcsleveket délelőtt két étkezés közt. Most kezdjük majd a főzelékeket is kóstolni.
Nagyon sokat mozog, vagyis mindig mozog. Lemozogja magáról, amit megeszik... :) Hasra és visszafordul, kúszással próbálkozik.
Kedves kérdező! Hol született a kisbabád? Lánykád van vagy fiúcska? Ahol én szültem, ott képzeld aznap még 7-en szültünk, mindegyik kislány lett. :)
Sziasztok!
Én április 17-én szültem a kisfiamat 3950gr és 58cm .Most 7500gr és 71cm.Anyatejes baba ,de 3 hónapos korába kezdtük a hozzátáplálást(még most is van tejcsi).Kapott már almát,barackot, banánt, krumlit ,répát,csirkehusit,babapiskótát.
Kellemes babázást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!