Mivel tudom elszorakoztatni a 6 hetes kisfiamat? Napközbe szinte alig alszik, nincs idöm semmire. De igy mivel szorakoztassam egésznap?
Énekelni, mondókázni, sétálni a lakásban vele és mutogatni neki mi micsoda. Tornáztatni, óvatosan csikizni, bohóckodni neki.
De szükség van arra is, hogy hagyd egyedül nézelődni, mert úgy ismeri meg a világot. Lassan érdekelni fogja a körforgó is az ágya felett.
Szia!
Én betettem a lányomat a babahordozóba és kivittem magammal a konyhába és amíg főztem egyfolytában beszéltem hozzá, elmesélem, hogy mit csinálok, mit-miért teszek ide-oda. Sokszor el is aludt (lehet kínjában :) )Vagy ha mosást raktam be oda is vittem magammal és megbeszéltem vele mindent. Nem baj hogy még nem érti, a lényeg, hogy érzi, hogy szereted és Ő olyan fontos, hogy neki mindent elmesélsz. És még a házimunka is halad.:)
És igazaz van az elsőnek, nemsoká' majd a kiságyon a forgó is érdekelni fogja.
Jó babázást és Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!