Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vigasztalnátok? Teljesen...

Vigasztalnátok? Teljesen elvagyok keseredve. Délután megyek orvoshoz, trombózis gyanúval.

Figyelt kérdés

A lányom rettenetesen anyás, hogy fogja viselni, ha kórházba kerülők.Ráadásul apa munkahelyébe fog kerülni....

Hogy fogadjam el, ha befektetnek,aminek nagy esélye van.

Ja és 7 hetes babás vagyok..Nagyon elkeseredtem.

2010. febr. 17. 13:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem csak semmi komoly!!

Nekem egész terhesség alatt kellett adnom magamnak a Clexan injekciót. Neked miért nem írták fel a terhesség elején?

Én csak genetikailag vagyok hajlamos a trombózisra, mégis kellett egész terhesség alatt adnom ezt az injekciót, hogy nehogy baj történjen!

Még olvasni is rossz, hogy mi lessz, ha bekerűlsz a korházba! Bizzunk benne, hogy nem komoly és megoldják a problémát az orvosok mielöbb.

Jó egészséget kívánok Neked és a babádnak!

2010. febr. 17. 14:10
 12/17 anonim ***** válasza:
*kórház
2010. febr. 17. 14:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 5 hetes volt a fiam, amikor trombózissal kórházba kerültem. Ambuláns műtéttel elkötötték a combtőben az eret. Reggel bementem, este mehettem haza. A rosszabb az lesz, hogyha neked is megoldható így, hogy egy jó pár napig nem kelhetsz fel. Ne haragudj, hogy nem tudom tanácsolni, kire hagyd a gyereked, de talán téged vigasztal, hogy ez nem biztos, hogy hosszú kórházi tartózkodás lesz.
2010. febr. 17. 15:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt nagyon az egyik vádlim, de kívülről nem látszott semmi.Alig tudtam járni.Kaptam egy mentol illatú kenőcsöt, amit a gyógyszertárban kevertek ki, és vizesruháznom is kellett.Nem kellett befeküdnöm a kórházba.Pár nap alatt elmúlt.Ja, és előtte mindkét lábam műtötték visszérrel, úgyhogy be voltam rezelve.
2010. febr. 17. 18:22
 15/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a válaszokat!Aranyosak vagytok.

A dokinénim alapos tapogatózás után azt mondta,hogy ez nem trombózis.Kaptam rá kenőcsőt, és 3x1 magne b6-ot.

A lábamban 1,5 évvel ezelőtt szétszakadtak a bokát, és a lábszárt tartó izmok/ a bokám most is fáj/.De akkor még szoptattam, nem került sor a műtétre.Azt mondta ebből adódó a fájdalom:((,és hogy valószínűleg állandó rögzítő kötésre lenne szükségem.

Hát remélem igaza van,ez sem túl jó de mégis jobb mint 1 trombózis.

Egyébként anyósék soha nem jönnének ide hogy vigyázzanak, a lányra, akkor se jöttek amikor a fent említett baj történt és hívtam őket.Azt mondták oldjam meg....nos akkor is vad idegenek vittek kórházba, és rendezték a lányt amíg apa 100km-ről visszaért.Meg nem is jönnek soha,ezt kijelentették....

2010. febr. 18. 06:53
 16/17 anonim ***** válasza:

Már írtam neked....

Sajnálom,hogy ilyen anyósod van.Miböl fakad ez??Messze laknak??

Igaz semmi közöm hozzá.....

Enyém sem az igazi,de mostanra már kijövünk egymással,pláne,hogy itt az unoka.2-3 hét múlva jön a tesó.A többi unokája messze van,1000kmre.....Azt én nem is bánom hogy nem jönnek sürübben 2hetenténél.Vagy mi megyünk le.de ha jön a tesó ide tudnak jönni.Igaz már otthon vannak mindég...

Jó egészséget,és boldogságot a családodhoz.

24 hós,37 hetes km.

2010. febr. 18. 07:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Én 26 hetes terhesen kaptam mélyvénás trombózist.Egészen a comb hajlatig,az egész lábra kiterjedt.Két hétig nem kelhettem fel,szülésig clexane injekció.És amikor lábra állhattam gumiharisnyát kellett húznom.Szülésig kórházban kellett maradnom.Most 15 hónapos a babám,még mindig kell szednem a vérhigítót,harisnya nélkül létezni sem tudnék,teljesen tönkrement a lábam.Nem genetikai, "csak" a terhességtől lett.Ha ez megnyugtat,akkor beszélj a dokival és hord gumiharisnyát.Az jó a fáradt lábakra is nem csak a trombózis elkerülése miatt.
2010. febr. 18. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!