Vigasztalnátok? Teljesen elvagyok keseredve. Délután megyek orvoshoz, trombózis gyanúval.
A lányom rettenetesen anyás, hogy fogja viselni, ha kórházba kerülők.Ráadásul apa munkahelyébe fog kerülni....
Hogy fogadjam el, ha befektetnek,aminek nagy esélye van.
Ja és 7 hetes babás vagyok..Nagyon elkeseredtem.
Szia!
Remélem csak semmi komoly!!
Nekem egész terhesség alatt kellett adnom magamnak a Clexan injekciót. Neked miért nem írták fel a terhesség elején?
Én csak genetikailag vagyok hajlamos a trombózisra, mégis kellett egész terhesség alatt adnom ezt az injekciót, hogy nehogy baj történjen!
Még olvasni is rossz, hogy mi lessz, ha bekerűlsz a korházba! Bizzunk benne, hogy nem komoly és megoldják a problémát az orvosok mielöbb.
Jó egészséget kívánok Neked és a babádnak!
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!Aranyosak vagytok.
A dokinénim alapos tapogatózás után azt mondta,hogy ez nem trombózis.Kaptam rá kenőcsőt, és 3x1 magne b6-ot.
A lábamban 1,5 évvel ezelőtt szétszakadtak a bokát, és a lábszárt tartó izmok/ a bokám most is fáj/.De akkor még szoptattam, nem került sor a műtétre.Azt mondta ebből adódó a fájdalom:((,és hogy valószínűleg állandó rögzítő kötésre lenne szükségem.
Hát remélem igaza van,ez sem túl jó de mégis jobb mint 1 trombózis.
Egyébként anyósék soha nem jönnének ide hogy vigyázzanak, a lányra, akkor se jöttek amikor a fent említett baj történt és hívtam őket.Azt mondták oldjam meg....nos akkor is vad idegenek vittek kórházba, és rendezték a lányt amíg apa 100km-ről visszaért.Meg nem is jönnek soha,ezt kijelentették....
Már írtam neked....
Sajnálom,hogy ilyen anyósod van.Miböl fakad ez??Messze laknak??
Igaz semmi közöm hozzá.....
Enyém sem az igazi,de mostanra már kijövünk egymással,pláne,hogy itt az unoka.2-3 hét múlva jön a tesó.A többi unokája messze van,1000kmre.....Azt én nem is bánom hogy nem jönnek sürübben 2hetenténél.Vagy mi megyünk le.de ha jön a tesó ide tudnak jönni.Igaz már otthon vannak mindég...
Jó egészséget,és boldogságot a családodhoz.
24 hós,37 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!