Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vigasztalnátok? Teljesen...

Vigasztalnátok? Teljesen elvagyok keseredve. Délután megyek orvoshoz, trombózis gyanúval.

Figyelt kérdés

A lányom rettenetesen anyás, hogy fogja viselni, ha kórházba kerülők.Ráadásul apa munkahelyébe fog kerülni....

Hogy fogadjam el, ha befektetnek,aminek nagy esélye van.

Ja és 7 hetes babás vagyok..Nagyon elkeseredtem.

2010. febr. 17. 13:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szoptatsz?Mert szerintem akkor a babád is mehet veled,legalábbis én igy gondolom!Remélem minden rendben lesz veled,és hamar rendbe jössz!Nekem rögtön szülés után nyitottak meg a méhemnél egy kisebb hematómát,de másnap délután már jobban voltam,bár azt nem mondom,h nem fájt!De én nagyon szoritok,h minden rendben legyen,majd ird meg,h mi volt,mit mondtak!Drukkolok!Adrienn
2010. febr. 17. 13:50
 2/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a biztatást.Sajnos nem vihetem, lassan 3 éves lesz.Teljesen padlón vagyok:(((((((((((

2010. febr. 17. 13:53
 3/17 anonim ***** válasza:

Csak apa tud a lányoddal lenni??

Biztosan a munkahelyébe kerül??Szerintem ha beszél öszintén a fönökkel,visz igazolást az orvosodtól nem küldik el emiatt.

Mennyi idös a lányod?

Az enyém is nagyon anyás,csak velem eszik,alszik,stb....

Lassan mehetek szülni(37 hetes vagyok)Nem is tudom mi lesz itthon.Elöre félek töle.Remélem jobban félek,mint amilyen majd lesz....Nálunk is apa marad itthon azt a 3-4 napot.Többet nem tud,mert öt sajna tényleg elküldenék.Maszeknál dolgozik.

A szüleim otthon (Mo)1000km re laknak.....

Remélem minden jól alakul nálatok.

Kitartás....

24 hós,37 hetes km.

2010. febr. 17. 13:56
 4/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vígasztalni nem tudlak sajnos! De Te leírnád nekem, hogy mikor lehet trombózis gyanúja?

Lehet, hogy segítene...!

Köszönöm előre is!

És kitartás!!!

2010. febr. 17. 13:58
 5/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi neked is.

Igen sajna más segítség nincs, anyóséktól fél,mert mindig "ijesztgették"Szüleim pedig most nem tudnak jönni:((Igaz velük se maradna..Párom is olyan helyen van,hogy megmondták neki ha eljön kirúgják:((

2010. febr. 17. 13:59
 6/17 anonim ***** válasza:

Szia! Hol laksz?

Lehet buta ötlet, de talán innen tudna valaki segíteni !

És hátha mégsem kell befeküdni vagy csak nagyon rövid időre.

Szerintem, ha elmondod, hogy milyen helyzetben vagy, biztos nem tartanak ott "fölöslegesen".

2010. febr. 17. 14:00
 7/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Nekem annyira fáj,húzódik a vádlim alig tudok menni.Ha járok rajta még rosszabb.

Nem dagadt,nem piros semmi csak fáj, mégis erre gyanít a dokinéni:(

2010. febr. 17. 14:01
 8/17 anonim ***** válasza:
Lassan két hete zsibbad a lábam sokszor és nagyon tud fájni is! Én holnap megyek orvoshoz! Köszönöm a válaszod mégegyszer!
2010. febr. 17. 14:02
 9/17 anonim ***** válasza:
Szia! Barátaitok sincsenek, ahol hasonló korú baba van és ott el lenne?
2010. febr. 17. 14:06
 10/17 anonim ***** válasza:
2.vagyok.Ha fél is anyóséktól most más megoldás nincsen,velük kell lennie.3 évesen ma´r felfogja,szépen magyarázd el a lányodnak,hogy a mamáék mennek hozzátok és ök lesznek vele.....Muszály.majd bemennek látogatni hozzád.
2010. febr. 17. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!