Vigasztalnátok? Teljesen elvagyok keseredve. Délután megyek orvoshoz, trombózis gyanúval.
A lányom rettenetesen anyás, hogy fogja viselni, ha kórházba kerülők.Ráadásul apa munkahelyébe fog kerülni....
Hogy fogadjam el, ha befektetnek,aminek nagy esélye van.
Ja és 7 hetes babás vagyok..Nagyon elkeseredtem.
Szia!
Köszi a biztatást.Sajnos nem vihetem, lassan 3 éves lesz.Teljesen padlón vagyok:(((((((((((
Csak apa tud a lányoddal lenni??
Biztosan a munkahelyébe kerül??Szerintem ha beszél öszintén a fönökkel,visz igazolást az orvosodtól nem küldik el emiatt.
Mennyi idös a lányod?
Az enyém is nagyon anyás,csak velem eszik,alszik,stb....
Lassan mehetek szülni(37 hetes vagyok)Nem is tudom mi lesz itthon.Elöre félek töle.Remélem jobban félek,mint amilyen majd lesz....Nálunk is apa marad itthon azt a 3-4 napot.Többet nem tud,mert öt sajna tényleg elküldenék.Maszeknál dolgozik.
A szüleim otthon (Mo)1000km re laknak.....
Remélem minden jól alakul nálatok.
Kitartás....
24 hós,37 hetes km.
Szia!
Én vígasztalni nem tudlak sajnos! De Te leírnád nekem, hogy mikor lehet trombózis gyanúja?
Lehet, hogy segítene...!
Köszönöm előre is!
És kitartás!!!
Szia!
Köszi neked is.
Igen sajna más segítség nincs, anyóséktól fél,mert mindig "ijesztgették"Szüleim pedig most nem tudnak jönni:((Igaz velük se maradna..Párom is olyan helyen van,hogy megmondták neki ha eljön kirúgják:((
Szia! Hol laksz?
Lehet buta ötlet, de talán innen tudna valaki segíteni !
És hátha mégsem kell befeküdni vagy csak nagyon rövid időre.
Szerintem, ha elmondod, hogy milyen helyzetben vagy, biztos nem tartanak ott "fölöslegesen".
Szia!
Nekem annyira fáj,húzódik a vádlim alig tudok menni.Ha járok rajta még rosszabb.
Nem dagadt,nem piros semmi csak fáj, mégis erre gyanít a dokinéni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!