Ti hogyan fektetitek le a babátokat? Hányat, hason vagy oldalt?
Figyelt kérdés
Melyik helyzet a legbiztonságosabb?Én eddig oldalt raktam le de elfordul.Hason nem merem mert rizíkos a bölcső halál miatt!10 hetes bébilány anyukája.2015. márc. 25. 07:50
41/46 anonim válasza:
Gyermekorvoshoz vittem anno, aki nem talált nála semmit. Annyit mondott ez nem kóros, az életkor előre haladtával megszűnik. Amennyiben fokozódást észlelek vigyem gyermekkorházba. Megszűnt, 7 hetes korától már egyszer sem riasztott, szabályos a légzése.
42/46 Ditta323 válasza:
nemeth.kata köszi, de nem kell ajánlani semmit. Bocsi, hogy nem vagyok paramami. Kislányom makk egészséges és 6 hós már (légzésfigyelő nélkül).
Nem értem mért kell lepontozgatni, azért mert nem tetszik a válaszom, hogy nem tartom fontosnak? Itt látszik, hogy van pár ősanya aki nem bírja elfogadni, hogy van más vélemény is. És nagyon hidegen hagy, hogy ki mit vesz. Én csak a saját véleményem írtam le, de látom azt sem szabad, mert rögötön jön a hurrogás.....
Erre szoktam azt mondani, hogy Nagy az Isten állatkertje, csak sajnos kicsi a kerítés, de nem baj legalább mi normálisak még visszaférünk....
43/46 anonim válasza:
aha és engem mért kell lepontozni mert fontosnak tartom?erről ennyit, amúgy meg engem nem érdekel, hogy neked van-e vagy nincs. Én eddig nem pontoztalak le. És igazából legyen igazatok. Okos enged szamár szenved! :D Aki érti amit mondok az úgyis vesz aki meg nem az nem, mit bánom én.
44/46 anonim válasza:
Mindig a legnagyobb gyökér mondja magára, hogy normális. Mert egy valóban normálisnak eszébe sem jutna.
45/46 A kérdező kommentje:
Köszi a választ Németh Kata.Egyébként én tényleg paramami vagyok,de nem szégyelem.Tehesség alatt is volt szívhang hallgatom.Tény hogy nagyobb biztonságot add a légzésfigyelő de szerintem ez nem ezt jelenti hogy az ember innentől kezdve nyugodtan hátradőlhet.Egy Anyában mindig is ott lesz az aggódás a gyermeke iránt és inkább aggódjak feleslegesen.Már van egy 11 évesem is hozzá a mai napig benézek éjjel hogy minden rendben van e.Én is a barátnőm hatására kértem légzésfigyelőt és valóban ettől Függetlenül elengedhetetlen hogy az ember tudjon újraéleszteni.Szerencsés vagyok nekem védőnő a nővérem ő mutatta és mondta hogy akiknek van is mindig elmondja hogy kell újra éleszteni.Ez a készülék arra jó hogy ha baj van akkor figyelmeztettvalamint a gyermeket ösztönzi a légvételre!
2015. márc. 27. 14:07
46/46 anonim válasza:
Igen, így van. Soha nem nem lehet hátradőlni. Nem is tudnék. Soha nem vitattam az újraélesztés fontosságát. Engem egy mentős barátom tanított meg csecsemőt újraéleszteni. Ezt minden szülőnek tudnia kell. Ezzel egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!