Ti hogyan fektetitek le a babátokat? Hányat, hason vagy oldalt?
Figyelt kérdés
Melyik helyzet a legbiztonságosabb?Én eddig oldalt raktam le de elfordul.Hason nem merem mert rizíkos a bölcső halál miatt!10 hetes bébilány anyukája.2015. márc. 25. 07:50
31/46 anonim válasza:
Szerintem meg sokan írták a tapasztalataikat megköszönhetnéd kedves kérdező.
32/46 anonim válasza:
Németkata. Mit köszönjön, az arroganciádat? Egy normális vitát nem tudsz úgy levezetni, hogy ne legyél közben arrogáns. Sajnálom, hogy neked ennyi intelligencia jutott...
33/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik csak a kérdésre válaszóltak.
2015. márc. 25. 18:23
34/46 Ditta323 válasza:
Kedves kérdező, már egyszer írtam, de kiegészíteném, és nem csak a kérdésedre válaszolok: Ha kétségeid támadnak hallgass az ösztöneidre is, mert azok nem fognak becsapni. További sok boldogságot!
35/46 anonim válasza:
Ajánlom figyelmetekbe:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Főleg a tiédbe akinek eszébe sem jutott venni és a tiédbe aki hülyézi a másikat mert nem ért veled egyet. Légzésfigyelő kell!
36/46 anonim válasza:
némethkata, ennyire rá vagy kattanva a légzésfigyelőre?
37/46 anonim válasza:
Kedves Németh Kata. Én meg ajánlom a figyelmedbe ezt:
A statisztikai adatok is kimutatják, hogy a légzésfigyelők elterjedésével nem csökkent a bölcsőhalál előfordulásának száma.
(bocs az off-ért)
38/46 A kérdező kommentje:
Kedves Németh Kata amit belinkeltél kérdést azt pont én tettem fel még tegnap,mert valójában én is vaciláltam hogy legyen e.Tegnap kaptam egyet kölcsön éjszaka ki is próbáltuk.3pados baby control.Szóval nem arról van szó hogy nem érdekel.Csak amint itt is látod megoszlanak a vélemények ezzel kapcsolatban sokan félnék a fölösleges besípolástól.
2015. márc. 27. 07:42
39/46 anonim válasza:
Értem. Egyébként nekünk Angelcare AC300-as van és egyszer sem sípolt be feleslegesen a 7 hónap alatt. Volt, hogy kihagyott a légzése az első hónapokban, akkor sípolt és odarohantunk és vett egy mély levegőt. Gondolom már a sípoló hang is levegővételre késztette. Olyan is volt viszont amikor csak akkor vette a levegőt mikor felkaptuk (ezek másodpercek alatt). Én nem akarom megtudni mi lett volna ha nincs. És az előző válaszolónak pedig annyit szeretnék mondani, hogy nem azért vettem légzésfigyelőt, hogy javítsam vagy rontsam a statisztikát. A gyermekem biztonsága érdekében. Ő az életem! Az ő biztonsága nekem a legfontosabb. Oké akinek nem kell az ő dolga. Én tapasztaltam mennyire fontos. Inkább riasszon felesleges egy-kétszer minthogy megtörténjen a baj.
40/46 anonim válasza:
Elvitted ezek után kórházba megmutatni? Heim PÁlban foglalkoznak ezzel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!