Ti hogyan fektetitek le a babátokat? Hányat, hason vagy
oldalt?
Igen az az elfogadott legújabb szamárság.... persze nekem bukós babám van, akinél ez nem áll fenn, nem lesz belőle gondja.
2015. márc. 25. 12:04
Na ezt bírom! Ti akiknek nem volt légzésfigyelője, azért azt tudjátok, hogy mire nem jó?! Aztán honnan? Ha sosem használtátok? Azért nehogy már megkövezz, te aki még a nevét sem vállalja a kommentekhez. Nálam igenis alap, hogy legyen, ártani nem ártok vele, max. a pénztárcám bánja, de lesz.rom. Akiket meg én ismerek mindenkinek van babaőrrel együtt. Itt senki nem ellenzi ugyanis nem káros! Egy 10 hetes baba meg nem tudja úgy elmozdítani, hogy falsra beriasszon. Akinek nincsen az nekem ne okoskodjon! Lefo..om a hülye véleményed . Nem fogadom el.
2015. márc. 25. 14:21
ameddig csak tudtam,oldalt. amíg kicsi volt,aludt úgy,de aztán elfordult hátra. addig kitámasztgattam takarókkal,párnákkal,aztán vettem elfordulásgátló párnát, de üvöltött benne. egyszerűen utált oldalt aludni. hason se szeretett,mindig megfájdult a hasa,ahogy mozgolodott gondolom megakadt egy buborék,meg amúgy se szerettem volna úgy altatni. kb 3 hónapos korától így háton aludt. te is próbáld meg a párnát,ha reménytelen akkor vagy háton altatod,nyilván alapos büfiztetés után, ha akarod meg is emelheted az ágyát, úgy nem fullad meg mikor bukik. (ne a matracot,az ágyat) vagy légzésfigyelővel hason altatod,ilyenkor ki is szellőztetheted a szobát pár perc alatt,hogy ne legyen túl állott a levegő vagy túl meleg amíg alszik.
2015. márc. 25. 14:21
24/46 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel a kérdést hogy vita legyen belőle!Egyébként meg nem a baba mozdítja el a készüléket,hanem a baba mozog és azt érzékeli ezt a védőnő mondta akinek van is.
25/46 A kérdező kommentje:
Láthatatlanba meg ne bíráljuk már egymást!Főleg Anya létünkre.
Na nem a légzésfigyelő fog ártani, hanem ez az elképesztő primitivitás, ami egyes édesanyákból előjön, ha valaki ellent mer nekik mondani...! Szegény gyerek, ha eljön a dackorszak, mi lesz vele..
Az oldal egyébként anonim, miért vállalnám a személyazonosságomat? Ezt számonkérni sem vall túl sok észre..
2015. márc. 25. 15:13
Az a primitív anyukám aki mondja!:DD
Egyébként a vitát te kezdted, te szóltál le. Te sem tudod elfogadni más véleményét különben már rég nem írkálnál. Én kitartok a véleményem mellett még ha neked nevesincs nem is tetszik, akkor is. Ettől még nem vagyok hülye. A baba mozgása pedig nem tudja beriasztani a légzésfigyelőt. A 8 kilós kislányom rugózása sem riasztotta még be. Na de mindegy. Ja és attól, hogy nem változtatom meg az álláspontom, még jó szülő maradok. Úgy gondolom nem ezen múlik!Én a legnagyobb biztonságra törekszem, és a lányom dackorszaka téged ne izgasson, foglalkozz a sajátoddal.
2015. márc. 25. 15:29
HANYATT, kérdező! A hányat egy kérdőszó vagy pedig egy ige, mást jelent.
Pl.:
Hányat kell még aludni a szülinapomig?
Azt hallottam, a modellek hányatják magukat, hogy ne hízzanak el.
A válasz a kérdésre: én nem merném háton altatni.
2015. márc. 25. 15:35
29/46 A kérdező kommentje:
Igen hányat akart lenni.De úgy látom itt fölösleges dolgokba kötnek bele.Csak egy kérdést tettem fel.A bemozgást meg a védőnő mondta nem én találtam ki.Na mindegy úgy látom hogy itt fölösleges bármit is kérdezni mert kötekedősökkel van tele.Mindenki maga tudja hogy jó neki csak tapasztalatokra voltam kíváncsi.
30/46 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: