SOTE 2-n szült Anyukák! Mikor kaptátok meg a baba TAJ-kártyáját a szüléstől számítva?
Figyelt kérdés
Már majdnem 3 hetes a babám, de még nem érkezett meg a TAJ-kártyája. Mennyit kell rá várnom? Köszi!2010. febr. 17. 11:01
1/7 anonim válasza:
Szia!Itt miskolcon úgy van,hogy a születési anyakönyvi kivonattal kell bemenni a TB-be és ott rögtön meg is csinálják a baba TAJ kártyáját!A 3 hét elég sok!Biztos,hogy nem neked kell intézni?
2/7 anonim válasza:
Szia. Én ott szültem (4,5 hónapja). Pár hét alatt kiküldték, pontosan nem emlékszem hány hét, de 2-3 biztos. Ha a jövő héten sem érkezik meg, akkor telefonáljál be!
3/7 anonim válasza:
10 hónapja szültem ott. Akkor volt ott egy olyan lehetőség hogy egy cég intézze - persze térítés ellenében - ezeket a papírokat. Így én megbíztam őket és minden papírom 2 hét alatt megvolt.
4/7 anonim válasza:
Szia! Én is így vagyok most. Már 3 hetes a kislányom és sehol a taj kártya és én is a Sote 2-n szültem. Mit csináltál végül? Hogy lett meg a kártya? Hova telefonáltál?
5/7 A kérdező kommentje:
Pont mikor 3 hetes lett, akkor hozta a postás.
2010. márc. 23. 09:37
6/7 anonim válasza:
Szia, én kérdeztem, hogy mikor kaptad meg végül is. Pont most hozta a postás. Köszönöm a válaszodat!
7/7 A kérdező kommentje:
Csak meg kellett kérdezni. :) Nálam is így volt. Feltettem a kérdést, utána már hozta is a postás. :))
2010. márc. 23. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!