6 hónapos a babám, és mióta elkezdtem a hozzátáplálást sokkal nehezeseben van széklete, és sokkal szilárdabb is! Mivel tudnám kicsit könnyebbé tenni a székletűrítést? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Amikor nincs 2 napig széklette, akkor kamilla teát ittatók vele, de azt is csak hajnalban fogadj el, amikor még félálomban van, és felkell, mert éhes.
Nappal sajnos 10-20ml gyümölcslénél többet nem tudok adni neki, mert nem fogadja el, pedig többször megkínálom.
Nagy ritkán adok neki Glycerines kúpot, amikor már 3-4 napja nincs széklete.
Napi 2x kap anyatejet, és 3-4x tápot.
Van vlakinek ötlete, hogy mit alakalmazzak, amivel 2 napota lenne széklte a babámnak?
Köszönöm.
2010. febr. 17. 09:24
1/3 anonim válasza:
ez az én találmányom, kipróbálható, nálunk bevált. Mivel a baba nem fogad ek semmilyen"csak" vizet vagy teát, én 1 mérőkanálnyi tápit teszek üvegbe és jól felöntöm kb. 120 ml-ig. Nem szabályos, de szigorúan csakis evés után csinálom, hogy folyadékot is igyon.
2/3 anonim válasza:
Sok szilva,szilvalé,probiotikus tejpép!Ha gáz van akkor kup,cseppek,lázmérőzés! Kevés banán,krumpli,rizs. Nekunk is volt egy ilyen időszak,amég megtanulja megemészeni meg kinyomni rendesen a szilárd kaját,pár hét után jobb lett.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. febr. 17. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!